De ontmoetingstuin van Loenen

De ontmoetingstuin van Loenen

Nieuws van de crowdfund actie

Het gaat goed met de crowdfund actie voor het speelveld aan de Molenbeek, het streefbedrag is gehaald! We zijn super blij met alle donaties, aldus de werkgroep. We hebben behalve van dorpsgenoten, familie en vrienden, ook veel donaties van ondernemers ontvangen uit Loenen en omgeving, bedankt daarvoor! Inmiddels is de gemeente begonnen door twee speeltoestellen en de geplande haag aan te aanschaffen.

Door de stijgende prijzen kunnen we nog best donaties gebruiken. Doe mee en doneer via VoorApeldoorn.nl. We hopen dat we nog veel donaties ontvangen, mochten we aan het eind van de actie nog niet genoeg hebben, dan moeten we kijken wat we wel en niet gaan doen.

De werkgroep

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Bestelling kerststukken en graftakken

Net als voorgaande jaren kan men dit jaar weer graftakken en kerststukken bestellen via de werkgroep vanuit de Protestantse kerk in Loenen. De bestellingen moeten uiterlijk 4 december binnen zijn!

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.