De ontmoetingstuin van Loenen

De ontmoetingstuin van Loenen

Nieuws van de crowdfund actie

Het gaat goed met de crowdfund actie voor het speelveld aan de Molenbeek, het streefbedrag is gehaald! We zijn super blij met alle donaties, aldus de werkgroep. We hebben behalve van dorpsgenoten, familie en vrienden, ook veel donaties van ondernemers ontvangen uit Loenen en omgeving, bedankt daarvoor! Inmiddels is de gemeente begonnen door twee speeltoestellen en de geplande haag aan te aanschaffen.

Door de stijgende prijzen kunnen we nog best donaties gebruiken. Doe mee en doneer via VoorApeldoorn.nl. We hopen dat we nog veel donaties ontvangen, mochten we aan het eind van de actie nog niet genoeg hebben, dan moeten we kijken wat we wel en niet gaan doen.

De werkgroep

Delen:

Gerelateerde berichten

Resultaten enquête deelmobiliteit

In de nieuwsbrief van december stond een enquête over de interesse voor deelmobiliteit. Hartelijk dank aan iedereen die deze enquête heeft ingevuld! Hieronder leest u de belangrijkste resultaten en hoe

Resultaten enquête verkeersveiligheid

In de nieuwsbrief van november stond een enquête over de verkeersveiligheid van de Beekbergerweg/Eerbeekseweg. Hartelijk dank aan iedereen die deze enquête heeft ingevuld! Hieronder leest u de belangrijkste resultaten en

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.