De Middelste Molen

Middelste Molen Loenen

De Middelste Molen

In 2022, het jaar van het 400 jarig jubileum, bruist het bij museum De Middelste Molen volop. Wij hebben veel plannen en zijn op zoek naar nieuwe en extra vrijwilligers. Het is zeker geen must om iets met papier te maken te hebben. Er zijn veel taken die we met de huidige 55 vrijwilligers met veel plezier uitvoeren. Denk daarbij aan het onderhoud van de tuin en de gebouwen, het op stand houden van de papiermachine en het helpen bij het maken van papier. Ook maken we zelf heel veel leuke artikelen van ons eigen papier die we in de winkel verkopen dus creativiteit is gevraagd. En die winkel moet ook beheerd worden, even als het horeca gedeelte. Natuurlijk moeten ook de toeristen rondgeleid worden.

Ook ons bestuur heeft nieuwe mensen nodig. Concreet zoeken we drie personen: een penningmeester, iemand met oog en oor voor techniek en iemand voor algemene zaken.

Wellicht is het een idee om een keer een woensdag of donderdag als de meeste vrijwilligers er zijn, mee te lopen op “snuffelstage”. Je kan op woensdag op donderdag bellen met de Middelste Molen en vragen naar Engel Berends: 055 – 505 2911 of mailen naar info@demiddelstemolen.nl.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud