De Loense Moandag mag weer!

De Loense Moandag mag weer!

2 jaar kon de Loense Moandag geen doorgang vinden. Maar dit jaar op 1 augustus zijn wij er weer als vanouds.

In de (zeer) vroege ochtenduren is er de pony markt, hier wordt nog met handjeklap een koop gesloten. Als dit is afgelopen zullen de Flying Disc Dogs weer een spetterende presentatie geven van hun kunnen. Het laatste is wel weersafhankelijk.

Daarnaast start om 9.00 de bekende braderie met verschillende marktkramen. Er is dit jaar een nieuwe evenementen organisator maar de braderie zal zich als vanouds kenmerken met verschillende kramen, muziek, terrassen en veel gezelligheid. Ook vindt er weer de kofferbakmarkt plaats op het schoolterrein van De Tweede Stee.

Tevens is dit het laatste jaar dat Ap Gorsseling als voorzitter actief is bij de Loense Moandag. Na afloop zal hij na 30 jaar het stokje overdragen aan Jaap van Duijvenbode.

Stichting De Loense Moandag is er weer helemaal klaar voor en we rekenen op een geweldige dag.

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Bestelling kerststukken en graftakken

Net als voorgaande jaren kan men dit jaar weer graftakken en kerststukken bestellen via de werkgroep vanuit de Protestantse kerk in Loenen. De bestellingen moeten uiterlijk 4 december binnen zijn!

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.