De 4 Seizoenen Loenen

De 4 Seizoenen Loenen

De 4 Seizoenen Loenen
Hoofdweg 19, 7371 AC Loenen
Telefoon: 06 30298774

Website: www.de4seizoenen-loenen.nl

Email: info@de4seizoenen-loenen.nl

Eigenaren: Juul Kouwenhoven en Astrid Posthuma. Juul wordt het gezicht van de B&B en zal alle dagelijkse activiteiten voor zijn rekening nemen en Astrid zal zich voornamelijk met de administratie bezig houden.

Activiteiten: Bed & Breakfast met 5 kamers op de bovenverdieping met elke een eigen badkamer e een het ontbijtbuffet welke wordt geserveerd in de ontbijtruimte op de begane grond.

Bestaat sinds: In februari 2023 zullen wij hopelijk onze eerste gasten ontvangen.

Uitbreiding en verandering: Ons mooie pand heeft een bijzondere geschiedenis en is al eerder gebruikt voor logies. Zo hebben er al meerdere pensions in gezeten en onder andere een jongensinternaat. De afgelopen 7 jaar hebben wij het gehele pand uitgebreid gemoderniseerd en verduurzaamd en opgedeeld in een woonhuis en een B&B.

Toekomstplannen: Voor onze gasten een tuin aanleggen. En we hebben de wens om arrangementen aan te bieden in combinatie met diensten/ producten van ondernemers uit Loenen en omgeving. Dit om al het moois dat Loenen en omgeving te bieden heeft nog meer onder de aandacht te brengen en mooie samenwerkingsverbanden aan te gaan met de andere lokale ondernemers.

Bijzonderheden: De verbouwing van dit geweldige pand hebben we grotendeels zelf gedaan met hulp van onze vaste aannemer en een klein aantal specialisten, waardoor de verbouwing lange tijd in beslag heeft genomen. Maar we zijn echt heel erg trots op het eindresultaat. Wij besloten voor alle belangstellenden een open middag te organiseren, zodat wij vol trots het eindresultaat aan jullie kunnen tonen.

Nieuwsgierig? Kom kijken op onze open middag op zaterdag 25 februari van 13.00 tot 17.00 uur, iedereen is welkom.

Delen:

Gerelateerde berichten

Uitbreiding trainersstaf voor G voetbal

Loenermark zoekt aanvulling voor de trainersstaf met betrekking tot G-Voetbal. Het gaat om een uurtje trainen in de 2 weken. De training is op vrijdagavond van 18:45-19:45 uur. Info via

Middelste Molen Loenen

De Middelste Molen: Vrijwilligers gezocht!

De ambachtelijke papierfabriek en museum ‘De Middelste Molen’ te Loenen heeft behoefte aan nieuwe vrijwilligers (m/v). De Middelste Molen wordt jaarlijks bezocht door ca. 10.000 mensen. Ruim 50 vrijwilligers leiden

Duofiets

Het mooie weer komt er weer aan, dus wordt het tijd om eens een mooie fietstocht te gaan maken. Daarvoor is er voor hen, die er graag eens op uit

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.