Crowdfundingsactie gestart: Van saai speelveld naar mooie ontmoetingstuin !

Crowdfundingsactie gestart: Van saai speelveld naar mooie ontmoetingstuin !

Hoera, de realisatie van een mooie ontmoetingstuin voor jong en oud in Loenen is dichterbij gekomen! Samen met de gemeente Apeldoorn is een prachtig ontwerp gemaakt wat voor veel speelplezier zal zorgen voor de jonge bewoners, maar zeker ook voor volwassenen en de vele toeristen in ons dorp. De gemeente Apeldoorn heeft een leuk bedrag gesubsidieerd voor het initiatief. ‘Daar zijn we super blij mee’, zegt de werkgroep, maar we zijn er nog niet.

We hebben uw hulp hard nodig. Daarom zijn we een crowdfundingsactie gestart via de website voorapeldoorn.nl/loenen. We hopen een mooi bedrag op te halen, aldus de werkgroep, zodat we een gezellige ontmoetingsplek voor iedereen kunnen maken. Het op te halen bedrag is onder andere bestemd voor een speelhuisje voor de kleinere kinderen.

Wilt u meehelpen zodat we samen binnenkort vanaf een bankje kunnen genieten van spelende (klein)kinderen tussen fleurige bloemen? Of wilt u lekker buiten schaken of een wandeling door de tuin kan maken?

Doet u ook mee? Kijk dan op voorapeldoorn.nl/loenen (start binnenkort)

De crowdfundingsactie is onder meer voor het ophalen van geld voor een leuk speelhuisje

Delen:

Gerelateerde berichten

Bedrijf in Beeld Bienfait Coaching

Bienfait CoachingDalenk 21Telefoon: 0613390611Website: www.bienfaitcoaching.nl  www.schapenindeboardroom.nl Email: annette@bienfaitcoaching.nl Leiding bedrijf: Annette Bienfait Coaching: NOBCO|EMCC Master coach Annette Bienfait begeleidt en ondersteunt de professional bij het exploreren, ontwikkelen en toepassen van

Resultaten enquête deelmobiliteit

In de nieuwsbrief van december stond een enquête over de interesse voor deelmobiliteit. Hartelijk dank aan iedereen die deze enquête heeft ingevuld! Hieronder leest u de belangrijkste resultaten en hoe

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.