Crowdfundingsactie gestart: Van saai speelveld naar mooie ontmoetingstuin !

Crowdfundingsactie gestart: Van saai speelveld naar mooie ontmoetingstuin !

Hoera, de realisatie van een mooie ontmoetingstuin voor jong en oud in Loenen is dichterbij gekomen! Samen met de gemeente Apeldoorn is een prachtig ontwerp gemaakt wat voor veel speelplezier zal zorgen voor de jonge bewoners, maar zeker ook voor volwassenen en de vele toeristen in ons dorp. De gemeente Apeldoorn heeft een leuk bedrag gesubsidieerd voor het initiatief. ‘Daar zijn we super blij mee’, zegt de werkgroep, maar we zijn er nog niet.

We hebben uw hulp hard nodig. Daarom zijn we een crowdfundingsactie gestart via de website voorapeldoorn.nl/loenen. We hopen een mooi bedrag op te halen, aldus de werkgroep, zodat we een gezellige ontmoetingsplek voor iedereen kunnen maken. Het op te halen bedrag is onder andere bestemd voor een speelhuisje voor de kleinere kinderen.

Wilt u meehelpen zodat we samen binnenkort vanaf een bankje kunnen genieten van spelende (klein)kinderen tussen fleurige bloemen? Of wilt u lekker buiten schaken of een wandeling door de tuin kan maken?

Doet u ook mee? Kijk dan op voorapeldoorn.nl/loenen (start binnenkort)

De crowdfundingsactie is onder meer voor het ophalen van geld voor een leuk speelhuisje

Delen:

Gerelateerde berichten

Informatieavond Den Eikenboom op 23 november

In 2020 hield initiatiefnemer Fred Janssen een goed bezochte informatiebijeenkomst voor Loenenaren over zijn plannen met Den Eikenboom. Daarin beloofde hij het dorp opnieuw bij te praten als de plannen

Start actie ‘Samen de winter door’

De winter staat voor de deur en ondanks dat de overheid bijspringt met een prijsplafond blijft het zaak om zoveel mogelijk energie te besparen. Daarom hebben alle energie coöperaties van

protestantse kerk loenen

Actie Solidariteit Energiekosten

In de maanden november en december van dit jaar ontvangen alle huishoudens een compensatie van 190 euro voor de hoge energierekening. Niet iedereen heeft deze compensatie echter even hard nodig.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.