Corona-steunpakket

werken en ondernemen

Corona-steunpakket

De gemeente Apeldoorn heeft een eigen corona-noodsteunpakket in het leven geroepen voor ondernemers.

De regeling opent op 26 mei. Het is echter van belang dat ondernemers in Apeldoorn op tijd op de hoogte zijn van de inhoud van dit corona-noodsteunpakket vanwege het principe wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Daarom schrijf ik ook u aan. We vragen zoveel mogelijk economische partners in onze gemeente om onderstaand bericht te verspreiden in het eigen netwerk en onder een eventueel ledenbestand.

Het doel is dat alle Apeldoornse ondernemers weten van het bestaan van deze corona-noodsteun en online kunnen kijken of er tussen de zeven mogelijkheden iets staat waar zij profijt van kunnen hebben.

Helpt u mee door dit bericht te verspreiden, via uw eigen kanalen? Daarmee maakt u het mede mogelijk dat we zoveel mogelijk ondernemers de kans geven om er gebruik van te maken.

Alvast hartelijke dank.

Nieuwe corona-noodsteun voor Apeldoornse ondernemers Ondernemers in de gemeente Apeldoorn kunnen mogelijk profijt hebben van de speciale subsidieregeling voor corona-noodsteun die de gemeente in het leven heeft geroepen. Er zijn zeven verschillende soorten tegemoetkomingen, elk met een eigen doel voor het overleven en overbruggen met de onderneming. Een ondernemer kan een aanvraag doen vanaf 26 mei, maar het is raadzaam om nu al te kijken om welke noodsteun het gaat en wat de voorwaarden zijn. Zo kan men goed voorbereid de aanvraag doen. Dat is belangrijk, want de aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Alles staat online op de webpagina apeldoorn.nl/voorondernemers.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud