Column Overpeinzing

Column Overpeinzing

Alweer een jaar voorbij, veel ups, maar ook downs

Ziekenhuisbezoeken, overlijdens van dierbaren, we hebben ze in ruime mate langs zien komen. Ouder worden is niet altijd fijn, lichamelijke gebreken spelen op en de mogelijkheden die vroeger zo van zelfsprekend waren worden snel minder. Niet meer met de auto op vakantie naar de bergen. Geen herinneringen meer delen met ouderen, nu zijn wij zelf oud.

Maar we zijn wel heel blij met de mensen die om ons heen staan en waarmee we een fijne band hebben. Kinderen en kleinkinderen, neven en nichten. Vooral ook goede vrienden en vriendinnen. Vaak zijn zij fysiek dichterbij dan onze familieleden, die verspreid door het land wonen. We hebben genoten van diverse activiteiten in de Bruisbeek en in de Brink. Ja, onze actieradius wordt kleiner, maar niet slechter. Ook nu genieten we van de kerstbomen van Lomivé. De mooiste kerstversiering die er is! De vele fijne en leuke mensen in het dorp, voor wie een praatje maken en elkaar gedag zeggen van zelfsprekend is. Het is gewoon goed om in Loenen te wonen.

Voor het komende jaar hopen we op dezelfde voet door te kunnen gaan.

Onze beste wensen voor uw allen.

Marian Zoet

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud