Column Loenen mag weer

nieuws uut loenen

Loenen mag weer,

Heeft u dat ook? Dat uw agenda weer ontzettend vol staat nu de coronaregels zijn losgelaten?

Het idee dat wij er iets van zouden leren is niet helemaal uitgekomen. We vliegen weer van hot naar her en bijvoorbeeld de tv-beelden van Schiphol bij aanvang van de meivakanties, tja…..

Natuurlijk moet ik ook naar mijzelf kijken. Ook mijn agenda staat weer vol. Ik zal niet snel gaan vliegen, maar iedere kans om te gaan uit eten grijp ik bijvoorbeeld aan. Weer heerlijk samen zijn met vrienden en hoe meer mensen aan mijn eettafel hoe beter. Maar ook weer naar een uitvaart, minder prettig maar wel erg fijn dat je met elkaar afscheid kan nemen.

Door het wegvallen van veel eigen activiteiten, en door omstandigheden gedwongen, heb ik ook zitten nadenken over wat ik nu wil en heb keuzes moeten maken. Daarbij vooral gekeken naar waar ik blij van word.

Eén van die dingen is dus NuL. We krijgen veel, heel veel, kopij aangeleverd. Loenen lijkt uit zijn winterslaap te komen en bruist weer. Allerlei activiteiten mogen weer en dat zullen we weten ook. Wij van de redactie worden hier erg blij van en hebben inmiddels als 2 uitgaves met een extrablad mogen maken.

De verenigingen zijn weer volop actief en we gaan straks met elkaar genieten van De Loense Karmse, Het Schaapscheerdersfeest en de Loense Moandag. Ook vieren wij het 400-jarig bestaan van De Middelste Molen.

Nee, we hebben dus niet zo veel geleerd, maar zeg nu eerlijk: Dit is toch veel fijner zo!

Delen:

Gerelateerde berichten

Bestuurders gezocht ECL

André Zeijseink is tijdens de algemene ledenvergadering gekozen als de nieuwe voorzitter van de Energie Coöperatie Loenen. Hij neemt het stokje over van Jeroen Scholten die in 2019 aan de

Waar komt ons voedsel vandaan?

Ben jij geïnteresseerd in het Herenboerenconcept en wil je weten of voor jou, je gezin, gezond eten uit je eigen buurt, geproduceerd met zorg voor grond, plant en dier, iets

Bedrijf in Beeld  H.G. van Oorspronk B.V.   

Naam bedrijf: H.G. van Oorspronk B.V.    Adres: Klarenbeekseweg 16                      Telefoon: 055-5051556                         Website: www.vanoorspronkolie.nl     Email: info@vanoorspronkolie.nl           Eigenaar: Hendrik van Oorspronk Aantal personeelsleden: 2 Activiteiten: Wij zijn het verkooppunt voor propaanflessen in de regio, we