Column Loenen mag weer

nieuws uut loenen

Column Loenen mag weer

Loenen mag weer,

Heeft u dat ook? Dat uw agenda weer ontzettend vol staat nu de coronaregels zijn losgelaten?

Het idee dat wij er iets van zouden leren is niet helemaal uitgekomen. We vliegen weer van hot naar her en bijvoorbeeld de tv-beelden van Schiphol bij aanvang van de meivakanties, tja…..

Natuurlijk moet ik ook naar mijzelf kijken. Ook mijn agenda staat weer vol. Ik zal niet snel gaan vliegen, maar iedere kans om te gaan uit eten grijp ik bijvoorbeeld aan. Weer heerlijk samen zijn met vrienden en hoe meer mensen aan mijn eettafel hoe beter. Maar ook weer naar een uitvaart, minder prettig maar wel erg fijn dat je met elkaar afscheid kan nemen.

Door het wegvallen van veel eigen activiteiten, en door omstandigheden gedwongen, heb ik ook zitten nadenken over wat ik nu wil en heb keuzes moeten maken. Daarbij vooral gekeken naar waar ik blij van word.

Eén van die dingen is dus NuL. We krijgen veel, heel veel, kopij aangeleverd. Loenen lijkt uit zijn winterslaap te komen en bruist weer. Allerlei activiteiten mogen weer en dat zullen we weten ook. Wij van de redactie worden hier erg blij van en hebben inmiddels als 2 uitgaves met een extrablad mogen maken.

De verenigingen zijn weer volop actief en we gaan straks met elkaar genieten van De Loense Karmse, Het Schaapscheerdersfeest en de Loense Moandag. Ook vieren wij het 400-jarig bestaan van De Middelste Molen.

Nee, we hebben dus niet zo veel geleerd, maar zeg nu eerlijk: Dit is toch veel fijner zo!

Delen:

Gerelateerde berichten

Uitbreiding trainersstaf voor G voetbal

Loenermark zoekt aanvulling voor de trainersstaf met betrekking tot G-Voetbal. Het gaat om een uurtje trainen in de 2 weken. De training is op vrijdagavond van 18:45-19:45 uur. Info via

Middelste Molen Loenen

De Middelste Molen: Vrijwilligers gezocht!

De ambachtelijke papierfabriek en museum ‘De Middelste Molen’ te Loenen heeft behoefte aan nieuwe vrijwilligers (m/v). De Middelste Molen wordt jaarlijks bezocht door ca. 10.000 mensen. Ruim 50 vrijwilligers leiden

Duofiets

Het mooie weer komt er weer aan, dus wordt het tijd om eens een mooie fietstocht te gaan maken. Daarvoor is er voor hen, die er graag eens op uit

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.