Column Kleine Dingen

nieuws uut loenen

Column Kleine Dingen

Kleine dingen


Voor deze column maar eens teruggebladerd in eerdere columns om te voorkomen dat ik 2 keer hetzelfde onderwerp neem. Teruglezen is ook leuk want je hebt dan een jaar in vogelvlucht. Ik schrijf dit nu op de dag na de laatste persconferentie waar weer nieuwe regels werden aangekondigd, tjaa…. In mijn eerder columns al veel aandacht aan Corona besteed maar ik word er zelf een beetje moe van. Nu weer een lockdown light. Ach, ik hou mij maar aan de regels, heb mijn vaccinaties gehad, en mijn QRcode en mondkapje paraat als ik de deur uit ga. Verder moet ik maar geduld hebben.
Over de deur uitgaan gesproken. U weet dat ik een hondje heb, zij wordt wat ouder en loopt niet zover meer, maar toch gaan we een paar keer per dag samen op pad het bos in. Wat heeft de herfst weer prachtige kleuren opgeleverd. Wat was het mooi buiten. Zeker als zonnetje erbij komt is het echt genieten. Alle kleurschakeringen rood en bruin heb ik weer gezien en ik ben er steeds van onder de indruk. Andere wandelaars zie je ook genieten van als het moois wat erbuiten is.
Het is in deze periode natuurlijk ook fijn om, nadat je buiten een koude neus hebt gehaald, heerlijk naar binnen te gaan. Kaarsjes aan, lekker thee of koffie, of na 17.00 een glaasje wijn en dan weer lekker warm worden. We moeten nu vooral zelf de kleine dingen zoeken om van te genieten, gelukkig zijn dat er veel.
Olga Oudt

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud