Column Afscheid

nieuws uut loenen

Column Afscheid

Ik nam in april tijdens de Algemene Ledenvergadering officieel afscheid van het bestuur van de Dorpsraad. Toch wel even iets om bij stil te staan. Het zijn hectische jaren geweest, waarin er heel veel bedacht is en we veel voor elkaar hebben gekregen. Er is een goed bestuur dat ook echt samen wil werken.

Het was bijzonder om daaraan mee te doen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik ervan genoten heb. Bestuurlijk bezig zijn moet je leuk vinden, je moet beschikken over veel geduld, vooral bij de contacten met de overheid. Je moet mensen boeiend vinden en graag iets willen doen in de samenleving.

Mijn uitgangspunt is altijd geweest: Als het niet kan zoals het moet, dan moet het zoals het kan. Dan kan je echt veel voor elkaar krijgen.

Nu moet de portefeuille nog overgedragen worden. Het stuk infrastructuur heeft veel tijd gekost en gaat over naar een nieuwe bestuursfunctie, die Harrie Wilbrink gaat bezetten. Voor het secretariaat is nog geen opvolging gevonden, daar maak ik me dus wel zorgen over. Maar het bestuur zal hier vast een oplossing voor vinden.

Dank aan allen die het me mogelijk gemaakt hebben om deze taak op me te nemen. Ik heb een mooie tijd gehad.

Nieuws uut Loenen blijf ik doen, dus wat dat betreft geen afscheid.

Marian Zoet

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud