Collecte Fonds Gehandicaptensport.

Collecte Fonds Gehandicaptensport.

Als één team achter de sporters met een handicap!

In de week van zondag 4 tot en met zaterdag 10 april vindt de landelijke collecte voor Fonds Gehandicaptensport plaats. Sport maakt fysiek en mentaal sterker en helpt mensen met een handicap om beter om te gaan met de dagelijkse barrières.
In Nederland zijn er 1.7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben. Sporten is voor hen helaas nog niet vanzelfsprekend. Vaak zijn er aanpassingen nodig. Aan bijvoorbeeld het sport- en spelmateriaal of de sportaccommodatie, Fonds Gehandicaptensport maakt dit mogelijk, door o.a. financiële ondersteuning te bieden.

Deze collecte ondersteunt niet alleen Fonds Gehandicaptensport, maar ook het G-team van vv Loenermark! 50% van de opbrengst uit deze collecte, gaat rechtstreeks naar het G-team! Dit geld zal 100% ten goede komen van de g-voetballers!
Dit jaar wordt de collecteweek anders aangepakt, i.v.m. de corona maatregelen.
Er is dit jaar gekozen om digitaal te collecteren. Op vrijdagavond 2 april zullen de G-voetballers, trainers en andere betrokkenen huis aan huis briefkaarten in Loenen verspreiden. Op deze manier wordt de collecte onder de aandacht gebracht en deze briefkaart biedt gelijk een eenvoudige mogelijkheid om te doneren. Wilt u (ook) een bijdrage leveren? Dan kan dit via de digitale collectebus die u op de volgende sites kan vinden: www.vvloenermark.nl of op 

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud