Buurtbus Oosterhuizen: Loenen – Apeldoorn.

Buurtbus Oosterhuizen: Loenen – Apeldoorn.

De Buurtbus, Lijn 510, rijdt elk uur van Loenen- Voorsterweg via Oosterhuizen en Lieren en de Maten naar het station in Apeldoorn om vervolgens weer vanaf het Station via dezelfde route terug naar Loenen te rijden.  

Van maandag tot en met vrijdag. Zaterdag en zondag wordt er niet gereden.

In Loenen zijn 3 opstapmogelijkheden, Voorsterweg- voormalige Melkfabriek, Hoofdweg- Aventurijn en Hoofdweg/Boterweg.

Elke morgen vertrekt de buurtbus vanaf de Voorsterweg om 7.35 uur en rijdt via de haltes Avonturijn en Hoofdweg/Boterweg naar het station, daar is de bus om 8.00 uur. Om 8.05 uur vertrekt de buurtbus weer vanaf het station naar Loenen.  

De laatste keer vertrekt de buurtbus om 17.35 uur vanuit Loenen en om 18.05 uur vanaf het station met als eindbestemming Loenen.

U kunt inchecken met OV-kaart of bankpas, maar u kunt ook gewoon een kaartje kopen in de bus. In de buurtbus kan niet met contant geld betaald worden.   

U betaalt € 2,60 voor een enkele reis. Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen € 1,25.

Denk eens aan de buurtbus als je gaat winkelen in Apeldoorn of voor een dagje uit naar de stad. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger chauffeur te zijn op de buurtbus.

Ga dan naar de website www.buurtbusoosterhuizenlieren.nl  voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.