Bruisbeek juni agenda

Bruisbeek juni agenda

Maandag:  koffieochtend, aanvang 10.00 uur

Koersbal, aanvang 14.00 uur

Dinsdag:    Soos, kaarten en rummicub, aanvang 14.00 uur

Woensdag:  Senioren in beweging, aanvang 10.30 uur

Woensdag 7 juni BINGO, aanvang 14.00 uur

Vrijdag 9 en 23 juni haak-/ breicafé, aanvang 14.00 uur

Dinsdag 13 en 27 juni samen eten, aanvang 12.00 uut

Voor het samen eten kunt u zich aanmelden bij Klazien Drent, tel: 06-51503105 of Hanny van Ark,  tel: 055-5052051 Wilt u gebruik maken van de zaal of wenst u overige informatie, U mag Hanny bellen

Voorlichtingsavond Stimenz en Politie

Het is de bedoeling dat senioren langer zelfstandig kunnen blijven wonen, met een beetje hulp is dit vaak mogelijk. Misschien zou een hulp in de huishouding fijn zijn of eventueel een traplift.

Dinsdag 27 juni zal er een voorlichtingsavond gehouden worden door Stimenz. Wat is Stimenz en wat zouden ze voor u kunnen betekenen.

Al u vragen rondom het ouder worden zijn welkom.

Omdat er in omringende dorpen en helaas ook in Loenen poging tot oplichting is voorgekomen zal de politie aanwezig zijn om u te vertellen waar u op kunt letten, bijvoorbeeld met telefoontjes. We nodigen u van harte uit vanaf 19.30 uur.

Delen:

Gerelateerde berichten

Bloembakken in Loenen

Dit voorjaar hebben Arend Jan Hamming en Adriaan Blom via Lomive een voorstel gedaan voor het plaatsen van 18 cortenstalen bloembakken in de kern van Loenen.  Deze worden beplant met

Opknapbeurt Rotonde Eerbeek.

Al meerdere jaren is de rotonde Loenen/ Eerbeek een doorn in ons oog. Het onkruid tiert welig en wordt af en toe gemaaid, zodat je er ook overheen kunt kijken.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.