Boodschappenpakketten

Boodschappenpakketten

We werden benaderd door Robert Bonder van de Spar met een geweldig idee. Hij stelde voor om boodschappenpakketten uit te delen aan mensen die, door welke oorzaak dan ook het niet zo breed hebben, in Loenen. Daar werkt de Diaconie heel graag aan mee. We hebben naast contacten met de voedselbank ook eigen contacten met Loenenaren die een pakket in deze tijd goed kunnen gebruiken.

De pakketten zullen door de Spar aan de diaconie overgedragen worden. De Spar bemoeit zich niet met de uitgifte van de pakketten.

Hoe komt dit tot stand:

Bij de Spar is een actie gaande om met gratis zegeltjes te sparen voor boodschappenpakketten. Er zijn klanten die geen zegels mee nemen bij de kassa, die zegeltjes zijn door de Spar apart gehouden. Ook worden erg veel zegels gedoneerd door klanten van de Spar in Loenen. Niet geheel gevulde zegelkaarten kunnen bij de Spar worden ingeleverd om bij deze actie gevoegd te worden.

De spaaractie liep tot 4 februari en is zojuist nog met 2 weken verlengd tot 18 februari, inleveren kan tot 25 februari.

Vanaf 26 februari zullen de pakketten uitgeleverd worden.

Door de geweldige geste van de Spar zullen er tussen de 60 en 80 boodschappenpakketten twv € 50,00 beschikbaar gesteld worden voor Loenenaren die onder de armoedegrens moeten leven.

Wilt u iemand aanmelden om een pakket te ontvangen, dan kunt u dit, na toestemming van diegene, doorgeven aan Nella van der Hoop, zij coördineert namens de Diaconie deze actie. Tel. 0652331047 of nellavanderhoop@hotmail.com

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud