Bedrijf in Beeld: Hotel en Restaurant de Loenermark

Bedrijf in Beeld: Hotel en Restaurant de Loenermark

Naam bedrijf: Hotel & Restaurant de Loenermark

Adres: Eerbeekseweg 4, 7371CG Loenen

Telefoon: 055 505 1328

Website: www.loenermark.nl

Email: sophie@loenermark.nl

Leiding bedrijf:  Sophie Knoote

Aantal personeelsleden: Op dit moment 7, en wij zijn opzoek naar meer personeelsleden voor in o.a. de keuken en de housekeeping.

Activiteiten: Hotel & Restaurant

Veranderingen: Hotel De Loenermark, al jaren een prachtig bedrijf, krijgt dit jaar een nieuwe eigenaar. En met die nieuwe eigenaar komen er een aantal vernieuwingen omdat het hotel zich wil richten op een bredere doelgroep.  

Toekomstplannen: ‘We gaan het restaurant onder handen nemen, en we beginnen met het terras.’ Chef Auke, gespecialiseerd in de traditionele Franse keuken, gaat de kaart aanpassen. Zonder meteen alle succesvolle bekende gerechten overboord te gooien wil hij zich langzamerhand iets meer laten leiden door de seizoenen. Ook wil hij zoveel mogelijk gaan werken met producten uit onze eigen mooie regio.

Bijzonderheden: Voor Sophie Knoote, die als klein meisje al droomde van een eigen hotel, gaat met deze overname haar grote wens in vervulling. ‘Dat dit op zo’n mooie plek als Loenen zou zijn, had ik niet durven dromen.’

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud