Ajax spelers komen naar Loenermark

Ajax spelers komen naar Loenermark

In een samenwerkingsovereenkomst hebben Ajax en Only Friends opgenomen dat Only Friends spelers hun wedstrijden in het officiële Ajax-tenue spelen. Vanaf het seizoen 2017-2018 gaan de spelers als echte Ajacieden het veld op. Spelers van Only Friends/Ajax vormen het team van Ajax dat uitkomt in de bijzondere eredivisie.

In het kader van het 5-jarig bestaan van G-Voetbal bij Loenermark, afgelopen januari, heeft de G-Voetbalcommissie hun benaderd om een wedstrijd in Loenen te komen spelen. En dat gaat gebeuren! Zowel het G-jeugdteam als het G-seniorenteam van Loenermark gaan een wedstrijd tegen een team van Only Friends/Ajax uit Amsterdam voetballen.

De wedstrijden staan gepland op zaterdag 21 mei, aanvang 14:00 uur in het Lonapark. De teams van Only Friends/Ajax proberen met de enige echte Ajax wedstrijdbus naar Loenen te komen. Een unieke kans voor de G-Toppers van Loenermark om tegen spelers van Ajax te voetballen.

Loenermark hoopt op mooi weer en veel toeschouwers om de spelers aan te moedigen. De toegang is gratis.

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.