Ajax spelers komen naar Loenermark

Ajax spelers komen naar Loenermark

In een samenwerkingsovereenkomst hebben Ajax en Only Friends opgenomen dat Only Friends spelers hun wedstrijden in het officiële Ajax-tenue spelen. Vanaf het seizoen 2017-2018 gaan de spelers als echte Ajacieden het veld op. Spelers van Only Friends/Ajax vormen het team van Ajax dat uitkomt in de bijzondere eredivisie.

In het kader van het 5-jarig bestaan van G-Voetbal bij Loenermark, afgelopen januari, heeft de G-Voetbalcommissie hun benaderd om een wedstrijd in Loenen te komen spelen. En dat gaat gebeuren! Zowel het G-jeugdteam als het G-seniorenteam van Loenermark gaan een wedstrijd tegen een team van Only Friends/Ajax uit Amsterdam voetballen.

De wedstrijden staan gepland op zaterdag 21 mei, aanvang 14:00 uur in het Lonapark. De teams van Only Friends/Ajax proberen met de enige echte Ajax wedstrijdbus naar Loenen te komen. Een unieke kans voor de G-Toppers van Loenermark om tegen spelers van Ajax te voetballen.

Loenermark hoopt op mooi weer en veel toeschouwers om de spelers aan te moedigen. De toegang is gratis.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud