Groen 2020

Groen 2020

2020 was voor ons een vreemd jaar. Door de Corona maatregelen hebben we minder activiteiten kunnen doen dan andere jaren. Hieronder een overzicht wat wel gedaan is.

Verkoopwagen is 18 keer aanwezig geweest op schaapsweide hetgeen beduidend minder is dan vorig jaar. Wel goede zakengedaan omzet slechts iets minder dan vorig jaar.

Natuurtrimbaan is in augustus gereedgekomen. Officiële opening voorlopig uitgesteld. Wel met vrijwilligers en betrokken Loenense bedrijven terplekke e.e.a. beklonken.

Oliebollenactie gaat i.v.m. Corona helaas niet door.

Uitkijktoren blijft voortdurend onze aandacht houden. Na afwijzing door Provincie Gelderland veel en uitvoerig gesproken met gemeente Apeldoorn. Nieuwe Natuurtoets is naar Provincie. Op 13 november jl. positief gesprek gehad met 2 gedeputeerden van de provincie. Er zijn geen concrete toezeggingen gedaan maar we hebben de indruk dat ons verhaal goed is overgekomen.

Bloeiende bermen in Loenen is groot succes, veel voorstellen binnengekomen uit ons dorp. Begin november heeft de verantwoordelijke ambtenaar van de gemeente met ons de voorgestelde locaties bekeken en gaat dit uitwerken. Wordt vervolgd….

Zwerfvuil opruimen in ons dorp is nu 2 keer met groot succes gedaan. Alle benodigde attributen voor de vrijwilligers kunnen opgeslagen worden in onze opslagruimte. Wij zijn blij zo mee te kunnen werken om Loenen schoon te houden. Daarnaast heeft onze stichting 2 vaste vrijwilligers die de wandelpaden en parkeerplaatsen in ons bos vrijhouden van zwerfvuil.

Omdat wij een stichting zijn hebben we geen leden, wel hebben we donateurs en veel vrijwilligers die we jaarlijks tijdens speciale donateurs/vrijwilligers avonden informeren over het afgelopen jaar en openheid geven over de actuele financiële positie.

Website              : www.vriendenloenensebossen.nl

Email                  : informatie@vriendenloenensebossen.nl

Secretariaat       : De Wiekelaar 16, 7371AN Loenen Gld. Tel. 055-5050321

Gerrit van de Sprenge

Wim Bouwhuis

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud