Zonnebloemgasten worden bezocht met ’n Kerstattentie

In deze bijzondere decembermaand, waar ondanks alles gelukkig veel kan en mag, waar iedereen z’n best doet er een gezellige tijd van te maken, hebben ook enkele vrijwilligers van de Zonnebloem Loenen hun best gedaan. Al snuffelend hier en daar, al overleggend, kwamen de ideeën bij elkaar. Er werden verschillende artikelen voor een kerstpakketje bedacht. Dit in samenwerking met o.a. Stichting Wijnand Hackfort, met Match en de Spar, waarvoor onze hartelijke dank!

Al die lekkere artikelen werden op een ochtend door enkele dames feestelijk ingepakt, met daaraan een gezellige kerst-nieuwjaarsgroet namens de Zonnebloem Loenen.

Vanaf 10 december konden de vrijwilligers, de corona-afspraken in acht nemende, op bezoek gaan met dit vrolijke pakket. Het was heel fijn om elkaar weer even te ontmoeten en om een kort praatje te kunnen maken. En wat is het dan geweldig om zoveel verbaasde, dankbare en blijde gezichten te zien! Zonnebloem…….een schot in de kerst)roos!  Helaas zal er dit jaar geen nieuwjaarsbijeenkomst georganiseerd mogen worden maar de gasten van de Zonnebloem zullen niet worden vergeten. Stelt u het op prijs om kennis te maken met de Zonnebloem, om ook door een van onze vrijwilligers bezocht te worden, of misschien wilt u zelf uw steentje bijdragen, neemt u dan contact met ons op: Janet Wilbrink-Martens (voorzitter) telefoon 0610591889.

Namens alle vrijwilligers wensen wij alle mensen hele fijne feestdagen en een goed, gezond 2021.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Najaar onderhoud aan de Eerbeekseweg

Onderhoud aan de Eerbeekseweg De Provincie gaat in het najaar groot onderhoud plegen aan de Eerbeekseweg. Tegelijk worden een aantal knelpunten opgelost. Er is overleg geweest met de ondernemers aan

De Bruisbeek augustus

Na een lange tijd van geduldig wachten is de Bruisbeek weer opgestart met haar activiteiten.  Het is fijn om onze bezoekers met stralende gezichten binnen te zien komen, wat heeft