Wie komt onze G-voetballers helpen met collecteren?

Wie komt onze G-voetballers helpen met collecteren?

In de week van 31 maart tot en met 6 april is de landelijke collecteweek van Fonds Gehandicaptensport. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een beperking structureel mogelijk te maken.

Loenermark wil hier graag een steentje aan bijdragen. Onze G-Voetballers komen wekelijks met veel plezier trainen en spelen hun wedstrijden met veel enthousiasme en dat gunnen we anderen ook!

Door als Loenermark te collecteren voor FGS ontvangen we 50% van het bedrag dat door al onze collectanten wordt opgehaald! Met dit geld kunnen we leuke dingen doen voor onze doelgroep naast het voetballen, zoals bijvoorbeeld bowlen of een BBQ organiseren.

Op vrijdag 5 april, houden wij onze collecte avond met de G-voetballers.

In plaats van trainen, gaan we met de G-voetballers collecteren in Loenen.

Maar voor deze collecteweek kunnen we nog wel wat extra hulp gebruiken.

Vind jij het leuk om te helpen collecteren tijdens de collecteweek of om op de vrijdagavond mee te doen met de G-voetballers, meld je dan nu aan via fgs@vvloenermark.nl. Met een uurtje collecteren op het moment dat het jou uitkomt doe je de sporters met een beperking een groot plezier!

Alvast bedankt!

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud