Vrijwilliger worden? Graag Gedaan De Kap

Stoomtrein loenen

Vrijwilliger worden? Graag Gedaan De Kap

Wil je vrijwilliger worden bij de Kap/ Graag Gedaan, maar weet je nog niet precies wat er zoal mogelijk is? Meld je dan nu aan voor een bijzondere treinrit op zaterdag 24 september. Tijdens deze rit met een historische stoomtrein van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij kunnen medewerkers en vrijwilligers van de Kap antwoord geven op al je vragen.

Die dag bedankt de Kap namelijk haar jubilarissen met een bijzondere treinrit van Lieren naar Dieren en weer terug. Omdat er nog enkele plaatsen over zijn in de trein nodigt de Kap potentiële nieuwe vrijwilligers uit om óók in te stappen.

In de stationsrestauratie van station Beekbergen/Lieren aan de Dorpsstraat 140 in Lieren heten medewerkers van de Kap je om 14:00 uur van harte welkom met een kopje koffie of thee. Vervolgens gaat de reis naar Dieren. Aan boord kun je kennismaken met Kap-vrijwilligers die ruime ervaring hebben en al je vragen over vrijwilligerswerk bij de Kap kunnen beantwoorden. Na een korte stop in Dieren gaat de reis weer terug naar Lieren. Voor de liefhebbers is er aansluitend een rondleiding door het spoorwegmuseum.

Laat voor 9 september weten of je meegaat met deze bijzondere treinreis. Dat kan door te mailen naar n.postma@dekap.nl of te bellen met

055 529 55 20. Ken je iemand in je directe omgeving die misschien ook vrijwilliger wil worden bij de Kap, dan is hij of zij ook van harte welkom. Aan dit informatieve uitje zijn geen kosten verbonden.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud