Superfijn dat we weer leuke activiteiten kunnen organiseren!

Superfijn dat we weer leuke activiteiten kunnen organiseren!

Op dinsdag 5 en donderdag 7 april zal er een biljarttoernooi plaatsvinden. Een groep van bijna 40 mannen spelen “10 over rood” en hopen zich te plaatsen voor de finale avond op vrijdag 8 april.

Dinsdag 12 april gaan we bloemschikken met Wendy Koller. We gaan een mooi bloemstuk maken voor de Pasen in de vorm van een taart. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, kosten € 15.- inclusief 2 koppen koffie. Aanvang 19.00 uur. Aanmelden bij Hanny van Ark, tel: 055-5052051.

Agenda

Maandag: Koffieochtend,  aanvang 10.00 uur.

Koersbal, aanvang 14.00 uur.

Dinsdag: Soos, kaarten en Rummikub, aanvang 14.00 uur.

Woensdag: Senioren in beweging. 10.30 uur samen aan de koffie, 11.15 uur start de groep met de beweging les onder leiding van Loes van Oorspronk. 

Dinsdag 5 en 19 april: Samen eten, aanvang 12.00 uur.

Woensdag 6 april, Bingo, aanvang 14.00 uur.

Vrijdag 1, 15 en 29 april: Haak/breicafé, aanvang 14.00 uur.

Wilt u eens een kijkje nemen, loop gerust eens binnen. Is het vervoer een probleem ……denk eens aan Graag Gedaan, tegen een kleine vergoeding zorgen de vrijwilligers voor vervoer. 

Aanmelden voor het samen eten kan bij Klazien Drent, tel: 06-51503105 of Hanny van Ark, tel:055-5052051. Voor gebruik van de zaal of overige informatie mag u Hanny bellen

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Bestelling kerststukken en graftakken

Net als voorgaande jaren kan men dit jaar weer graftakken en kerststukken bestellen via de werkgroep vanuit de Protestantse kerk in Loenen. De bestellingen moeten uiterlijk 4 december binnen zijn!

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.