Start oliebollen verkoop op Zaterdag 2 december.

Start oliebollen verkoop op Zaterdag 2 december.

Op zaterdag 2 december a.s. gaan de eerste oliebollen de pan in. Dit om Loenen en omgeving weer lekker te maken voor de beroemde Loenense oliebol zodat men massaal oliebollen gaat bestellen voor oudejaarsdag.

Voor de zevende keer bakken en verkopen vrijwilligers van de stichting Vrienden van de Loenense Bossen nu oliebollen.  De opbrengst van de verkoopactie wordt gestort in het fonds voor de uitkijktoren, die de stichting wil laten herbouwen in de Loenermark. De oliebollen worden op basis van een traditioneel Loenense recept gemaakt en gebakken.

Op zaterdag 2 december 2023 wordt de verkoop van oliebollen, met hulp van veel vrijwilligers, gestart en wel van 09.00 tot 15.00 uur op de parkeerplaats van de Spar in Loenen. Daarnaast is het uiteraard de bedoeling om op 30 december wederom oliebollen te verkopen. Vanaf begin december volgt nadere informatie en kan men bestellen via bestelformulieren bij de Spar en op de website van de Vrienden Loenense Bossen.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud