Sint en pieten rijden 14-11 route door Loenen

Sint en pieten rijden 14-11 route door Loenen

Beste allemaal,

Wij hebben het heft in eigen handen genomen vanwege de aankomende persconferentie en daarbij behorende onzekerheden. De intocht steken wij dit jaar daarom, onder voorbehoud, in een ander jasje. Om de veiligheid en afstand te waarborgen komen wij dit jaar met de Sint en zijn pieten bij jullie huisjes langs. Wij rijden een uitgebreide route door Loenen waarbij wij langs de meeste huizen zullen komen. Staat jouw huis niet op deze weg? Zoek dan een rustige plek langs de route om alsnog de Sint en zijn pieten te bewonderen.

Hier vind u een routebeschrijving hoe wij met veel plezier door Loenen komen!

Onze route start om 14.00 uur. We slaan vanaf de Eerbeekseweg af bij Engelbert en gaan het Hameinde op. Vervolgens slaan wij De Hoenderrikken in om daar de lus te maken over de Boerboom. Wij vervolgen de weg via de Hamakker en de Molenbeek om via de Loenerdrift richting de Tandartspraktijk te gaan. Bij de Spar slaan wij rechtsaf de Eerbeekseweg op om vervolgens de Horstweg in te slaan.

Tegenover de ponyclub buigen wij linksaf de Jouchem Sprinckmeijerweg in. Vrij snel daarna slaan wij linksaf de Wolff Gabrielsweg in. We zullen een klein stukje zwaaien op de Hackfortweg om weer rechtsaf de Cornelis Hendrixstraat in te gaan. Op de Horstweg gaan wij linksaf richting het Lonapark om vervolgens op de Hoofdweg linksaf te slaan. We gaan de eerste weg rechts de Leeuwenbergweg in.

Hier zwaaien we naar alle kindjes die langs de Derk Mulderweg staan. Via de Engelenweg gaan we weer richting de Hoofdweg om daar rechtsaf te slaan richting de benzinepomp. We gaan de drempel over en gaan De Kempe op om naar de kindjes te zwaaien die bij De Tweede Stee staan.

Onze tocht gaat verder over de Reuweg en we zullen oversteken de Bergakkerweg in. Waarnaar onze tocht zal eindigen aan het einde van de Burggraaf. Sinterklaas heeft nu al 6 kilometer van het prachtige Loenen gezien en moet verderop naar de andere dorpen, we zien graag alle verlanglijstjes in jullie schoenen als je deze tijdens de optocht bent vergeten!

Om dit alternatief te realiseren verwachten wij dat jullie meewerken en rekening met elkaar houden. Geef elkaar zoveel mogelijk de ruimte door op de stoep te blijven staan en niet in de buurt van de gemotoriseerde voertuigen te komen. Natuurlijk zullen we de tekeningen in ontvangst nemen tijdens de optocht, dus laat deze vooral niet thuis! Ook aan een gezellig muziekje zal het niet ontbreken, want natuurlijk zijn de muziekpietjes dit jaar aanwezig!Wij kijken ernaar uit om er alsnog een klein feestje van te maken en doen een beroep op jullie eigen verantwoordelijkheid.

Sint en zijn pietjes hebben er zin in! Tot zondag

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud