Nieuwe wijkagent

politie loenen

Mijn naam is Fatma Tepeli. Ik ben uw nieuwe wijk/dorpsagent. Ik ben 43 jaar oud en geboren en getogen in de gemeente Brummen.

Ik heb de politieopleiding gevolgd in 1996, en geplaatst in Amersfoort. Daar heb ik voornamelijk diensten gedraaid, waarbij ik werd ingezet voor de incidentenafhandeling. Verder had ik als neventaak Mobiele Eenheid (ME). Vervolgens heb ik tussen 2006 – 2017 gewerkt in de IJsselstreek, voornamelijk bij incidenten afhandeling in de verschillende gemeentes, waaronder Brummen, Voorst, Lochem en Zutphen. In 2017 ben ik overgestapt naar het basisteam Apeldoorn. Sinds 10 augustus 2020 ben ik aanspreekpunt voor jullie, bewoners van Loenen, Beekbergen,  Lieren en Oosterhuizen.

De politie werkt aan de veiligheid en leefbaarheid, graag samen met u. U weet als geen ander wat er in uw dorp speelt. Ik hoop op een leuke en actieve samenwerking. Als er zaken spelen die de aandacht vragen wil ik u verzoeken om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we misschien tot een oplossing komen.

U kunt mij bereiken via het algemene politienummer 0900-8844 of per e-mail fatma.tepeli@politie.nl. Mocht ik niet aanwezig of verhinderd zijn dan wordt er een terugbelverzoek aangemaakt en neem ik of mijn collega’s zo snel mogelijk contact met u op. Bij spoed belt u altijd 112.

Normaal heb ik elke donderdag spreekuur van 17.00 uur tot 18.00 uur in de Bruisbeek,  Loenerdrift 80. Helaas is dit ivm de ruimte nu niet mogelijk, maar u bent welkom in Beekbergen van 19.00 uur tot 20.00 uur, in de Boerderij, Tulkensmolenweg 22A.

Vriendelijke groet,

Fatma Tepeli

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Documentaire Den Eikenboom

Gezocht: herinneringen, mooie beelden en bijzondere verhalen Den Eikenboom is een plek die onlosmakelijk is verbonden met de geschiedenis van Loenen. Door de jaren heen is er heel wat lief

De boekenkast – Bruisbeek

Na het succes van onze boekenkraam in de afgelopen zomer hebben we de boekenkast in de hal geplaatst voor de ingang van de zaal. De kast is goed gevuld, een mix

Zorg in Loenen Huisartsenpraktijk

Per 1 april 2021 ga ik stoppen met mijn werkzaamheden als huisarts. Na ruim 34 jaar praktijk in Loenen heb ik deze keuze gemaakt, omdat ik meer tijd wil vrijmaken voor