Nieuwe wijkagent vanaf eind maart

politie loenen

Beste inwoners van Loenen,

De wijkagent gaat jullie weer verlaten!

1 januari 2013 mocht ik aan het werk in het mooie buitengebied met als wijk Loenen-Beekbergen-Lieren en Oosterhuizen.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik ervan heb genoten. Van het werk, van zijn diversiteit aan mensen en van het feit dat het vaak lekker in het dialect kon! Na ruim 20 jaar wijkagent te zijn geweest in verschillende wijken van de gemeenten Brummen en Apeldoorn, keek ik wat om mij heen om te ontdekken of er voor mij elders in politieland ook leuk werk te vinden was.

In de huidige wijk had ik het nog wel een paar jaar vol kunnen houden, maar tot mijn 67e zou ik het denk ik op straat niet volgehouden hebben. Vooral ook omdat er ook nog steeds noodhulpdiensten gedaan moeten worden. Ik zal het nooit weten omdat er een vacature voorbij kwam, waarvan ik vond dat ik erop moest solliciteren. En toen ging het erg snel! Vanaf eind maart ga ik mij nu bezig houden met vergunningverlening, toezicht en handhaving voor de tak jachtaktehouders, (wapen-)verlofhouders en beveiligers bij HoReCa en evenementen.

Ik weet zeker dat ik het werk als wijkagent (in de dorpen) ga missen, maar zeker is ook dat ik er mooi werk voor terug ga krijgen!

Helaas moet ik u melden dat er enige tijd overheen zal gaan voor er een nieuwe wijkagent zal zijn voor u. Dit heeft te maken met de openstelling, sollicitatieprocedure etcetera. Er zal in die tijd GEEN SPREEKUUR open gesteld worden. Het is aan de nieuwe wijkagent of deze ook weer een spreekuur zal houden. Dit is namelijk niet verplicht, maar ik ben van mening dat het bij een dorp hoort om zomaar even binnen te kunnen lopen bij de wijkagent.

Als de nieuwe wijkagent bekend wordt, zal ik nog wel mijn best doen hem of haar een goede rondleiding te geven.

Voor zover ik u niet meer tegen mocht komen, wens ik u allen het allerbeste en bedankt dat ik in uw dorp mocht werken!

Vriendelijke groeten,

Theo Simmelink

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Kermis gaat niet door

Loense karmse laat helaas nog langer op zich wachtenZe hadden zich er zo op verheugd de bestuursleden van NFHV Loenen, na 1,5 jaar eindelijk weer Loense karmse. Helaas hebben ze

Omgevingsvisie Loenen

Dit is een initiatief vanuit de landelijke overheid.  Via de Provincie en de Gemeente is het naar de dorpsraad gekomen. De bedoeling is om de woonomgeving meer leefbaar te maken