Meten is weten, ook bij de isolatie van uw huis

Meten is weten, ook bij de isolatie van uw huis

Door de zeer sterk gestegen energieprijzen vliegen bij steeds meer mensen, naast de warmte, ook de euro’s het huis uit. Nieuwe energiecontracten die meer dan 1000 euro per jaar duurder uitvallen zijn geen uitzondering meer.

Met een speciale warmtebeeldcamera van de Energie Coöperatie Loenen kun je zien waar de warmte je huis verlaat. Zo kun je heel effectief je huis verder isoleren. Dus maak gebruik van het aanbod van de coöperatie en geef je op voor een gratis warmtebeeld scan van jouw huis. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@ecloenen.nl.

Als je eenmaal weet hoe en waar je het huis het beste kunt isoleren, kun je daarna terecht bij Loenen Energie Neutraal voor een subsidie of lening.

Op de website https://loenenenergie.nl/loenen-energie-neutraal/ is meer te vinden over de subsidieregelingen van Loenen Energie Neutraal die voor iedere inwoner van Loenen beschikbaar zijn. Al zo’n 350 dorpsgenoten gingen u voor. 2022 belooft een druk jaar te worden. Januari was al een topmaand met aanvragen voor subsidie.

Oproep aan eigenaren van elektrische auto’s

In het kader van een onderzoek naar het slim laden van elektrische auto’s is de Energie Coöperatie Loenen op zoek naar eigenaren/bestuurders van elektrische auto’s die willen meedoen aan een project om overbelasting van het elektriciteitsnetwerk te voorkomen. Slim te laden is niet alleen belangrijk voor het netwerk; er kan ook geld bespaard worden door op het juiste moment je auto op te laden. Interesse? Aanmelden kan via info@ecloenen.nl.

Delen:

Gerelateerde berichten

Uitbreiding trainersstaf voor G voetbal

Loenermark zoekt aanvulling voor de trainersstaf met betrekking tot G-Voetbal. Het gaat om een uurtje trainen in de 2 weken. De training is op vrijdagavond van 18:45-19:45 uur. Info via

Middelste Molen Loenen

De Middelste Molen: Vrijwilligers gezocht!

De ambachtelijke papierfabriek en museum ‘De Middelste Molen’ te Loenen heeft behoefte aan nieuwe vrijwilligers (m/v). De Middelste Molen wordt jaarlijks bezocht door ca. 10.000 mensen. Ruim 50 vrijwilligers leiden

Duofiets

Het mooie weer komt er weer aan, dus wordt het tijd om eens een mooie fietstocht te gaan maken. Daarvoor is er voor hen, die er graag eens op uit

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.