Koninklijke onderscheiding voor Michel Slief

Koninklijke onderscheiding voor Michel Slief

Op vrijdag 26 april kreeg Michel Slief uit Loenen op 47 jarige leeftijd van burgemeester Ton Heerts te horen dat het zijne Koninklijke Hoogheid heeft behaagd om hem te onderscheiden als Lid in de orde van Oranje Nassau.  Helaas door de Corona bijeenkomst kon er geen uitreiking plaats vinden. En zo werd Michel totaal onverwachts gebeld door de Burgemeester.

Michel geeft aan, dat hij dacht dat koninklijke onderscheidingen voor oudere mensen zijn en nog niet voor hem op 47 jarige leeftijd. Maar de onderscheiding wordt toegekend aan mensen die een lange tijd zich geheel vrijwillig hebben ingezet voor de samenleving en Michel was er heel vroeg bij.

Op 15-jarige leeftijd kwam hij in het bestuur van Spritshz. Daarnaast is hij enige tijd druk geweest bij de voetbal en heeft zijn vrouw vaak geassisteerd bij vrijwilligerswerkzaamheden bij de school de Tweede Stee.

Zijn grote passie zijn luchtballonnen. Hij heeft dan ook diverse luchtballon evenementen in Loenen en omstreden georganiseerd. In 2009 is hij in het bestuur gekomen van Dorpscentrum De Brink.

In het bestuur heeft hij ook diverse activiteiten opgestart. Zoals de jaarlijkse kofferbakmarktverkoop bij de Loen’se Moandag en in sinds 2014 de activiteiten bij het dorpscentrum op Koningsdag.

Door de Corona crisis, was het niet mogelijk om Michel persoonlijk te feliciteren, daarom hebben zijn vrienden een drive through bedacht. Op zaterdag kon iedereen die wilde, door de Cornelis Hendrixstraat rijden om hem op gepaste afstand te feliciteren. Alle afstandsmaatregelen werden in acht genomen en het werd een groot succes.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Appelflappen actie Spritshz

APPELFLAPPEN ACTIE Net als veel andere bedrijven en verenigingen heeft Spritshz het op dit moment zwaar. Om toch inkomsten te verzamelen, om de winter door te komen, hebben we daarom

politie loenen

Nieuwe wijkagent

Mijn naam is Fatma Tepeli. Ik ben uw nieuwe wijk/dorpsagent. Ik ben 43 jaar oud en geboren en getogen in de gemeente Brummen. Ik heb de politieopleiding gevolgd in 1996,

7 dec. Kerstbomen in Loenen

Om de sfeer in ons dorp rond de Kerstdagen te verhogen gaan we ook dit jaar langs de Eerbeekseweg en de Hoofdweg kerstbomen plaatsen. Het neerzetten is gepland voor maandag

Veldhuizen

Bedrijvenpark Veldhuizen gaat voor 55 ton CO2 reduceren door plaatsen zonnepanelen! Vanaf 1 december 2020 zullen, alle op bedrijvenpark Veldhuizen gevestigde bedrijven, voorzien worden van stroom opgewekt door de collectieve