Kerstbomenparade

Wanneer Sinterklaas ons land weer verlaat wordt het weer tijd voor de kerst. Vooral in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid. Wij hopen Loenen weer sfeervol te verlichten in de donkere dagen. Op 8 december worden er aan de Hoofdweg en Eerbeekseweg door vrijwilligers weer ruim honderd bomen geplaatst. Onze leden zijn al druk met de voorbereidingen. We willen u vragen wanneer u een boom voor de deur krijgt deze weer te versieren met de in voorgaande jaren aangeleverde lampjes. Mochten uw lampjes stuk zijn of heeft u geen lampjes dan kunt u deze ophalen bij LMB Loenen aan de hoofdweg 54.
Op 28 december worden de bomen weer weggehaald. Wij willen u dan vragen vooraf de lampjes eruit te halen dit scheelt de vrijwilligers veel extra werk.
Wij krijgen ook vaak de vraag of de bomen niet langer kunnen blijven staan. Wij halen de bomen voor Oud en Nieuw weg om mogelijkheid tot vandalisme tijdens de jaarwisseling te beperken.
Mocht u een vraag hebben dan kunt u zich bij ons melden via: info@loenen.nu

Delen:

Gerelateerde berichten

Succes energiebesparingsacties

De energiebesparingsacties van de coöperatie zijn een groot succes. Door het grote aantal aanmeldingen is er nog een wachtlijst. Iedereen komt aan de beurt maar in de warme zomermaanden waarin

werken en ondernemen

Dorpsraad Loenen Zonnedorp

In het stuk van de Provincie staat dat er gepraat gaat worden. Een eerste gesprek is inmiddels achter de rug, een vervolg is gepland. Duidelijk is door ons gesteld dat