Kerstbomenparade

Kerstbomenparade

Wanneer Sinterklaas ons land weer verlaat wordt het weer tijd voor de kerst. Vooral in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid. Wij hopen Loenen weer sfeervol te verlichten in de donkere dagen. Op 8 december worden er aan de Hoofdweg en Eerbeekseweg door vrijwilligers weer ruim honderd bomen geplaatst. Onze leden zijn al druk met de voorbereidingen. We willen u vragen wanneer u een boom voor de deur krijgt deze weer te versieren met de in voorgaande jaren aangeleverde lampjes. Mochten uw lampjes stuk zijn of heeft u geen lampjes dan kunt u deze ophalen bij LMB Loenen aan de hoofdweg 54.
Op 28 december worden de bomen weer weggehaald. Wij willen u dan vragen vooraf de lampjes eruit te halen dit scheelt de vrijwilligers veel extra werk.
Wij krijgen ook vaak de vraag of de bomen niet langer kunnen blijven staan. Wij halen de bomen voor Oud en Nieuw weg om mogelijkheid tot vandalisme tijdens de jaarwisseling te beperken.
Mocht u een vraag hebben dan kunt u zich bij ons melden via: info@loenen.nu

Delen:

Gerelateerde berichten

Gratis Opslag container voor Loenense Evenementen

Vanuit Veldhuizen stellen we een opslag container gratis ter beschikking voor Loenense evenementen. De container heeft laatst bijvoorbeeld het weekend bij het schaapscheerdersfeest gestaan.  De enige voorwaarde om gebruik te

Reanimatie training Loenen in November

Bij voldoende deelname start er een beginnersopleiding Reanimatie/AED in November en wel op Woensdag 2 en 16 November van 19.45 – 21.45 in de Bruisbeek.Er zijn nu nog 3 plekken

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.