Kennismaken met de Herenboerderij

Kennismaken met de Herenboerderij

Wist je dat bij Herenboeren de dieren bijna het hele jaar buiten rondscharrelen en lekker hun natuurlijke gang kunnen gaan?

Zo modderen de varkens lekker aan in de modderpoel, lopen de koeien vrij door de weides en scharrelen de kippen onder een beschutting tegen roofdieren rond. Onlangs kregen we zelfs een grote pluim van de dierenarts voor de goede verzorging van onze kippen. Herenboeren is dus ook zéker weten dat je eieren en (evt) vlees van dieren met een goed leven komen!

Herenboeren Loenen is een coöperatie waar we met 200 huishoudens, samen met een boer, duurzaam voedsel produceren in een gemengd kleinschalig boerenbedrijf. Groente, eieren, vlees en – als de bomen groot genoeg zijn – ook fruit. Alles van eigen grond!

Ben jij geïnteresseerd om ook Herenboer te worden? Kom op 25 mei voor een extra feestelijke rondleiding op de open dag ter ere van ons Lustrum. Meer informatie en aanmelden via grootemodderkolk.herenboeren.nl Aanmelden is noodzakelijk i.v.m. het beperkte aantal plaatsen.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud