Huisartsenpraktijk Loenen

Allereerst is ons medeleven met degenen die getroffen zijn door Corona. We hebben allemaal te maken met de gevolgen, maar bij een aantal van u kwamen ze wel heel hard aan. We wensen u veel sterkte.

Wat zijn de veranderingen in de medische wereld? De maatregelen worden ook bij ons geleidelijk versoepeld. Het ziekenhuis is toegankelijker geworden. De prikpost in Loenen is weer geopend: op donderdagen van 08.15-12.00 uur in "De Brink". De huisartsen-Corona-tent die naast het ziekenhuis stond is opgeheven. En in onze praktijk doen wij weer meer en meer spreekuur. Het is nog niet als vanouds, wij plannen de afspraken bijvoorbeeld ruimer om te voorkomen dat de wachtkamer te druk wordt. Ook vragen wij u om bij luchtwegklachten of bij andere klachten die bij Corona kunnen passen eerst te bellen met de praktijk. Kom dan alstublieft niet direct naar de praktijk. Hiermee proberen wij de risico's op overdracht te beperken.

Wij danken u voor uw begrip in de afgelopen maanden en wij wensen u de kracht om na deze ingrijpende periode samen verder te gaan.

Onze assistente Petra Breen heeft na ruim 20 jaar trouwe dienst besloten om te stoppen met werken. Petra is iemand die we kennen als zeer betrokken bij u en ook bij het team en de gang van zaken hier in de praktijk. We nemen afscheid van een collega, die door u en door ons zeer gewaardeerd wordt. U zult haar niet meer in de praktijk treffen, dus als u een persoonlijke boodschap voor haar heeft dan kunnen wij die aan haar doorgeven.


Afscheid

Lieve patiënten van huisartsenpraktijk Loenen.

Nadat ik een jaar ziek geweest ben heb ik geprobeerd om weer te herstarten met mijn werk in de praktijk als assistente. Dit heb ik ruim 20 jaar met heel veel plezier gedaan! Daarom vind ik het heel verdrietig dat ik de beslissing om te stoppen heb moeten nemen!

Ik wil u hartelijk danken voor de fijne samenwerking die we hadden. Ik ga Loenen en dus u als patiënt zeker missen. Ik wens u allen het beste en vooral gezondheid toe.

Petra Breen.

 

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

De schapen zijn weer terug

Sinds vorige week donderdag zijn de schapen weer in Loenen aangekomen ze zijn terug van een korte vakantie op de Tongerense heide. Ze zijn nu weer thuis bij de schaapskooi op de Loenermark. Overdag mogen ze weer genieten van de Loenense heidevelden.

De G-Toppers van Loenermark gaan weer trainen!

Vrijdag 4 september gaan de g-voetballers van Loenermark beginnen aan een nieuw voetbalseizoen. De eerste training staat dan gepland op de vaste tijd van 18:45 – 19:45 uur. Uiteraard wordt er getraind met inachtneming van de richtlijnen van RIVM. Voor het G-Voetbal geldt: “Normaal wat normaal kan, speciaal waar nodig”! Iedereen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking vanaf ongeveer 6

Bloedprikken op afspraak

Vanaf 1 september kan bloedprikken in de Brink, net als in het ziekenhuis, alleen nog op afspraak. De afspraak kan vanaf 31 augustus gemaakt worden via www.gelreziekenhuizen.nl of telefonisch 055-5811210

Glasvezel, Goed nieuws!

Goed nieuws! Na het succesvolle glasvezelproject voor het buitengebied, waar eind dit jaar de aanleg wordt afgerond, is Delta Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) nu gestart met een project voor de bewoners binnen de bebouwde kom. Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, kinderen online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een