Huisartsenpraktijk Loenen

Huisartsenpraktijk Loenen

Allereerst is ons medeleven met degenen die getroffen zijn door Corona. We hebben allemaal te maken met de gevolgen, maar bij een aantal van u kwamen ze wel heel hard aan. We wensen u veel sterkte.

Wat zijn de veranderingen in de medische wereld? De maatregelen worden ook bij ons geleidelijk versoepeld. Het ziekenhuis is toegankelijker geworden. De prikpost in Loenen is weer geopend: op donderdagen van 08.15-12.00 uur in “De Brink”. De huisartsen-Corona-tent die naast het ziekenhuis stond is opgeheven. En in onze praktijk doen wij weer meer en meer spreekuur. Het is nog niet als vanouds, wij plannen de afspraken bijvoorbeeld ruimer om te voorkomen dat de wachtkamer te druk wordt. Ook vragen wij u om bij luchtwegklachten of bij andere klachten die bij Corona kunnen passen eerst te bellen met de praktijk. Kom dan alstublieft niet direct naar de praktijk. Hiermee proberen wij de risico’s op overdracht te beperken.

Wij danken u voor uw begrip in de afgelopen maanden en wij wensen u de kracht om na deze ingrijpende periode samen verder te gaan.

Onze assistente Petra Breen heeft na ruim 20 jaar trouwe dienst besloten om te stoppen met werken. Petra is iemand die we kennen als zeer betrokken bij u en ook bij het team en de gang van zaken hier in de praktijk. We nemen afscheid van een collega, die door u en door ons zeer gewaardeerd wordt. U zult haar niet meer in de praktijk treffen, dus als u een persoonlijke boodschap voor haar heeft dan kunnen wij die aan haar doorgeven.


Afscheid

Lieve patiënten van huisartsenpraktijk Loenen.

Nadat ik een jaar ziek geweest ben heb ik geprobeerd om weer te herstarten met mijn werk in de praktijk als assistente. Dit heb ik ruim 20 jaar met heel veel plezier gedaan! Daarom vind ik het heel verdrietig dat ik de beslissing om te stoppen heb moeten nemen!

Ik wil u hartelijk danken voor de fijne samenwerking die we hadden. Ik ga Loenen en dus u als patiënt zeker missen. Ik wens u allen het beste en vooral gezondheid toe.

Petra Breen.

 

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud