Gymnastiekvereniging de Kempers Weer van start!

gymnastiek vereniging de kempers, loenen

Gymnastiekvereniging de Kempers Weer van start!

Na een heerlijke zomervakantie start de vereniging weer met een nieuw sportief seizoen. Alle lessen zijn weer gestart. Het wordt wel een spannend jaar voor de vereniging omdat er veel onzekerheid is over de turnhal in Beekbergen waar de turnselectie 6 uur per week traint. Tot eind december 2023 kunnen we hier samen met 5 andere turnverenigingen uit de gemeente Apeldoorn terecht. Heeft u suggesties voor een oplossing of goede contacten binnen de gemeenteraad? U kunt een mail sturen naar: gymnastiekverenigingdekempers@gmail.com of contact opnemen met iemand van het bestuur.

Op 20 augustus heeft de turnselectie het seizoen geopend met een heerlijke buitentraining op het voetbalveld van VV Loenermark. Op dinsdag 22 augustus volgden de peuters en kleuters om 15:30 met de peuter/kleuter gymnastiek, daarna de turngroepen, springgroep en het demoteam. De exacte tijden staan op onze site: www.gymnastiekverenigingdekempers.nl.

Op donderdag avond zijn de Fit & Shape dames weer actief om 19:00 uur. De turnselectie volgt haar eigen programma.

In de maanden augustus en september kunnen kinderen bij de recreatie groepen op de dinsdagmiddag gratis proeflessen volgen en volwassen bij de Fit & Shape groep op de donderdagavond. Aanmelden is niet nodig. Het bestuur en de trainsters kijken er naar uit om onze leden en toekomstige leden te ontvangen in de gymzaal aan de Kempe 45 te Loenen.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud