Gymnastiekvereniging de Kempers – Open les dagen

gymnastiek vereniging de kempers, loenen

Gymnastiekvereniging de Kempers – Open les dagen

Op dinsdag 15 mei zijn de open dagen voor de recreatie turn groepen. Tussen 16.30 en 17.30 zijn de jongens en meisjes vanaf 5 jaar t/m 8 jaar welkom en tussen 17.30 en 18.30 de jeugd vanaf 9 jaar.

Dus kom lekker langs op 15 mei zodat je kunt oefenen op de balk, brug lange mat en trampoline.

Op donderdag avond 24 mei zijn de open lessen voor de volwassenen.

Tussen 19.00 en 20.00 is de Essentrics les, stretch & strength

Dit is een dynamische full-body workout op muziek met spier-verlengende en spier-verstevigende oefeningen, geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus.  Verbetert de flexibiliteit van het hele lichaam. Maakt stijve spieren en gewrichten los. Versterkt ruggenwervel, rug- en buikspieren. Bevordert een goede houding! Helpt pijn verlichten, behandelt en voorkomt rugpijn. Verbetert bewegingsvrijheid en snelheid van sporters en ondersteunt blessurepreventie!!

Tussen 20.00 en 21.00 gaan de dames helemaal los op Dance4Fun, dans je fit!

De Dance4Fun lessen betekenen plezier, werken aan je conditie, algemene energie, souplesse en dit zonder moeilijke choreografieën.  Zumba, Latin, Disco, Salsa, Jive, Golden Oldies, muziek om lekker je hoofd leeg te maken. Voor alle 20-ers, 30-ers, 40-ers, 50-ers en zelfs 60-ers!!!

De open lessen van de peuter/kleuter groep en van de springgroep zijn op 10 april geweest. Alle aanwezige jeugd heeft lekker meegedaan en komen misschien nog terug om lekker te blijven bewegen.

Alle lessen worden gegeven in de gymzaal aan de Kempe 45 te Loenen.

Wij zien jullie graag op 15 mei of 24 mei!

 

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud