Gymnastiekvereniging de Kempers – Open les dagen

gymnastiek vereniging de kempers, loenen

Op dinsdag 15 mei zijn de open dagen voor de recreatie turn groepen. Tussen 16.30 en 17.30 zijn de jongens en meisjes vanaf 5 jaar t/m 8 jaar welkom en tussen 17.30 en 18.30 de jeugd vanaf 9 jaar.

Dus kom lekker langs op 15 mei zodat je kunt oefenen op de balk, brug lange mat en trampoline.

Op donderdag avond 24 mei zijn de open lessen voor de volwassenen.

Tussen 19.00 en 20.00 is de Essentrics les, stretch & strength

Dit is een dynamische full-body workout op muziek met spier-verlengende en spier-verstevigende oefeningen, geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus.  Verbetert de flexibiliteit van het hele lichaam. Maakt stijve spieren en gewrichten los. Versterkt ruggenwervel, rug- en buikspieren. Bevordert een goede houding! Helpt pijn verlichten, behandelt en voorkomt rugpijn. Verbetert bewegingsvrijheid en snelheid van sporters en ondersteunt blessurepreventie!!

Tussen 20.00 en 21.00 gaan de dames helemaal los op Dance4Fun, dans je fit!

De Dance4Fun lessen betekenen plezier, werken aan je conditie, algemene energie, souplesse en dit zonder moeilijke choreografieën.  Zumba, Latin, Disco, Salsa, Jive, Golden Oldies, muziek om lekker je hoofd leeg te maken. Voor alle 20-ers, 30-ers, 40-ers, 50-ers en zelfs 60-ers!!!

De open lessen van de peuter/kleuter groep en van de springgroep zijn op 10 april geweest. Alle aanwezige jeugd heeft lekker meegedaan en komen misschien nog terug om lekker te blijven bewegen.

Alle lessen worden gegeven in de gymzaal aan de Kempe 45 te Loenen.

Wij zien jullie graag op 15 mei of 24 mei!

 

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

De schapen zijn weer terug

Sinds vorige week donderdag zijn de schapen weer in Loenen aangekomen ze zijn terug van een korte vakantie op de Tongerense heide. Ze zijn nu weer thuis bij de schaapskooi op de Loenermark. Overdag mogen ze weer genieten van de Loenense heidevelden.

De G-Toppers van Loenermark gaan weer trainen!

Vrijdag 4 september gaan de g-voetballers van Loenermark beginnen aan een nieuw voetbalseizoen. De eerste training staat dan gepland op de vaste tijd van 18:45 – 19:45 uur. Uiteraard wordt er getraind met inachtneming van de richtlijnen van RIVM. Voor het G-Voetbal geldt: “Normaal wat normaal kan, speciaal waar nodig”! Iedereen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking vanaf ongeveer 6

Bloedprikken op afspraak

Vanaf 1 september kan bloedprikken in de Brink, net als in het ziekenhuis, alleen nog op afspraak. De afspraak kan vanaf 31 augustus gemaakt worden via www.gelreziekenhuizen.nl of telefonisch 055-5811210

Glasvezel, Goed nieuws!

Goed nieuws! Na het succesvolle glasvezelproject voor het buitengebied, waar eind dit jaar de aanleg wordt afgerond, is Delta Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) nu gestart met een project voor de bewoners binnen de bebouwde kom. Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, kinderen online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een