Goede voornemens? Wordt Herenboer in Loenen!

Goede voornemens? Wordt Herenboer in Loenen!

Ik ga gezonder leven, meer lokale groente eten, minder verspillen, meer bewegen, vaker naar buiten en …….. Herkenbaar? Word Herenboer in Loenen en zet je voornemens om in actie dit nieuwe jaar!

Herenboeren Loenen is een coöperatie waar we met 200 huishoudens, samen met een boer, duurzaam voedsel produceren in een gemengd kleinschalig boerenbedrijf. Groente, eieren, vlees en – als de bomen groot genoeg zijn – ook fruit. Alles van eigen erf!

Je haalt je groente en vlees en eieren zelf op bij de boerderij in Loenen. Je mag ook meewerken, bij het verzorgen van de dieren of samen op het land, structureel, of af en toe als het jou uitkomt.

Lijkt dit je een idee om je goede voornemens echt waar te maken?  Zet dan nu de eerste stap en meldt je aan voor een rondleiding waarin we je er alles over vertellen. De rondleidingen zijn op zaterdag 13 en 27 januari. Start om 10 uur en het duurt ongeveer 1,5 uur. Meld je aan via onze website grootemodderkolk.herenboeren.nl  

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud