Geluidsapparatuur voor Dorpsraad Loenen

Herdenking polar bear

Geluidsapparatuur voor Dorpsraad Loenen

De commissie Ontvangst Bevrijders-Veteranen Eerbeek-Loenen heeft mobiele geluidsapparatuur aangeschaft. Deze apparatuur, met Batterijvoeding, wordt gebruikt bij de herdenkingen bij het Polar Bear monument. Aangezien de commissie geen eigen rechtspositie heeft maar haar activiteiten verricht als commissie Dorpsraad, is de voornoemde apparatuur eigendom van de Dorpsraad.
Voor gebruik stelt de Dorpsraad de apparatuur ter beschikking aan het verenigingsleven en incidenteel aan dorpsactiviteiten ten algemene nutte.

Als beheerder treden op René en Ann Beeking. Cornelis Hendrixstraat 15, 7371 AP Loenen. Tel: 06 15063430

Delen:

Gerelateerde berichten

Het Vlaggen seizoen is weer voorbij.

De Loenense vlaggen mogen gewassen en opgeborgen worden tot volgend jaar. We zien ze graag weer verschijnen na Bevrijdingsdag 2024. Het was fijn ze dit jaar aan zoveel vlaggenstokken te

De energiecoaches starten weer op

Wil je goed voorbereid zijn om er de komende winter warmpjes bij te zitten? De energiecoaches van Energie Coöperatie Loenen staan na een welverdiende zomervakantie weer in de startblokken om

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.