Elektrisch rijden nóg duurzamer met onze eigen energieleverancier uit Loenen!

Elektrisch rijden nóg duurzamer met onze eigen energieleverancier uit Loenen!

Dankzij de elektrische auto kunnen we duurzaam de weg op zonder de nadelige uitstoot van schadelijke stoffen en fijnstof. Maar wat nou als je diezelfde auto oplaadt met grijze energie? Dan draag je bij iedere oplaadbeurt dus nog steeds bij aan het gebruik van fossiele brandstoffen en is jouw elektrische auto ineens niet zo duurzaam meer. Loenen Energie | om, EVBox en Laadpunt Nederland gaan daarom een samenwerking aan om elektrisch rijden écht duurzaam te maken.

Elektrisch rijden is een stuk milieuvriendelijker dan rijden in een brandstofauto. Toch valt ook hier nog winst te behalen. Elektrische rijders die hun voertuig opladen met grijze stroom, stoten namelijk 8 keer zoveel CO2 uit als de rijders die hun auto opladen met groene stroom.

Loenen Energie | om, EVBox en Laadpunt Nederland slaan daarom de handen ineen om het gebruik van lokale, duurzame energie onder elektrische rijders te stimuleren. Het doel van de samenwerking is om het thuisladen onder elektrische rijders te stimuleren en om daarbij gebruik te maken van lokale, duurzame, coöperatieve energie. Door thuis op te laden met 100 % groene energie van Loenen Energie | om, weet men namelijk zeker dat er altijd duurzaam gereden wordt.

Klanten van onze lokale energieleverancier kunnen daarom nu een EVBox aanschaffen met 10% korting via samenom.nl/service/kortingevbox  en die thuis laten installeren door Laadpunt Nederland.

Benieuwd naar meer informatie over lokale energie? Kijk dan eens op loenenenergie.nl 

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud