ECL – 2e ledenvergadering – 22 januari

ECL – 2e ledenvergadering – 22 januari

2e ledenvergadering gepland

De Energie Coöperatie Loenen heeft een geslaagde eerste ledenvergadering achter de rug. De 35 aanwezige leden gingen op 12 december jongsleden akkoord met de benoeming van het bestuur bestaande uit Jeroen Scholten (voorzitter), Sander Bunt (penningmeester), Monique Harmsen (secretaris) en Martijn Sanders (jongeren). Naast een aantal formele agendapunten waaronder de goedkeurig van de statuten werd er dieper ingegaan op het plan om het dak van het Distributie Centrum Thomassen vol te leggen met zonnepanelen die zo’n 950 kWp opwekken.

Om de verdere stappen van dit project te bespreken wordt op woensdagavond 22 januari van 19.30 tot 21.30 en tweede Algemene Ledenvergadering belegd in de Bruisbeek.

Leden krijgen een uitnodiging met agenda via e-mail, maar ook (nog) niet leden zijn welkom. Inmiddels is meer dan 5% van de Loenense huishoudens lid van ECL. Coöperatieleden krijgen de gelegenheid om tegen een aantrekkelijk rendement te investeren in lokale verduurzamingsprojecten. Aanmelden voor ECL kan via: https://duurzaamloenen.nl/energie-cooperatie-loenen/aanmeldformulier-lidmaatschap/ of stuur een mail naar info@ecloenen.nl

Energiebesparingswedstrijd

Met de winter voor de deur wordt het weer belangrijk om te letten op het energieverbruik. Daarom hebben Loenen Energie Neutraal, Energie Coöperatie Loenen en gemeente Apeldoorn een energiebesparingswedstrijd opgezet. Elke maand kan het huishouden dat het beste met energie is omgegaan een leuke prijs winnen, en na 6 maanden is er een hoofdprijs. Meld u aan via: https://duurzaamloenen.nl/energiebesparingswedstrijd/

Aanmelding voor DE-centrale

Op de drukbezochte twee aanmeldingsavonden voor het europese cVPP project hebben zich ruim 50 mensen aangemeld en een gratis EARN-E meegekregen ter waarde van 30 euro. Daarom organiseert de stichting Duurzame Projecten Loenen een extra avond in Januari 2020. Op 27 januari zal in de Bruisbeek de derde aanmeldingsavond voor DE-centrale plaatsvinden. Aanmelding graag vooraf via projectondersteuning@duurzaamloenen.nl Zolang de voorraad strekt….

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud