De Gezamenlijke Kerken

Geloof en kerken loenen

De Gezamenlijke Kerken

Kerkdienst

5 juni is om 10.00 de oecumenische viering in de RK kerk aan de hoofdweg. Elkaar begrijpen is het thema. Zou dat niet het grootste wonder zijn van Pinksteren in deze tijd, dat wij elkaar beter en echt gaan begrijpen.

Kinderkerkdienst

Zondag 26 juni is er een bijzondere kerkdienst met en door kinderen en voor alle leeftijden bestemd, om 10.00 in de Protestantse Kerk aan de Beekbergerweg.  Wie ben jij?  Is het thema, ben je een mak schaap of een eigenwijs schaap, volgzaam of vol met vragen, in en rond deze schaapskudde is er voor allerlei schapen en lammetjes plek. We gaan ook de doop aan een kindje bedienen.

Fietstocht

Zaterdag 11 juni: fietstocht tussen de kerken in de omgeving en Open Kerk bij de protestantse kerk. Op deze zaterdag is de Protestantse Kerk open voor ieder die een kijkje wil nemen. Even zien hoe het er uit ziet. Maar op die dag is de kerk ook een punt op de fietsroute tussen verschillende kerken in de omgeving, in bijvoorbeeld Eerbeek, Hall, Brummen en Laag-Soeren. Bij de open kerk van 10.00 tot 16.00 is een fietsroute op te halen en kun je hem zo op deze zaterdag fietsen. En de koffie staat klaar. Bijzonder op de route is de Molukse Kerk in Eerbeek waar deze dag ook de tentoonstelling over 70 jaar in Nederland te zien is.

Delen:

Gerelateerde berichten

Het Vlaggen seizoen is weer voorbij.

De Loenense vlaggen mogen gewassen en opgeborgen worden tot volgend jaar. We zien ze graag weer verschijnen na Bevrijdingsdag 2024. Het was fijn ze dit jaar aan zoveel vlaggenstokken te

De energiecoaches starten weer op

Wil je goed voorbereid zijn om er de komende winter warmpjes bij te zitten? De energiecoaches van Energie Coöperatie Loenen staan na een welverdiende zomervakantie weer in de startblokken om

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.