De Gezamenlijke Kerken

Geloof en kerken loenen

De Gezamenlijke Kerken

Kerkdienst

5 juni is om 10.00 de oecumenische viering in de RK kerk aan de hoofdweg. Elkaar begrijpen is het thema. Zou dat niet het grootste wonder zijn van Pinksteren in deze tijd, dat wij elkaar beter en echt gaan begrijpen.

Kinderkerkdienst

Zondag 26 juni is er een bijzondere kerkdienst met en door kinderen en voor alle leeftijden bestemd, om 10.00 in de Protestantse Kerk aan de Beekbergerweg.  Wie ben jij?  Is het thema, ben je een mak schaap of een eigenwijs schaap, volgzaam of vol met vragen, in en rond deze schaapskudde is er voor allerlei schapen en lammetjes plek. We gaan ook de doop aan een kindje bedienen.

Fietstocht

Zaterdag 11 juni: fietstocht tussen de kerken in de omgeving en Open Kerk bij de protestantse kerk. Op deze zaterdag is de Protestantse Kerk open voor ieder die een kijkje wil nemen. Even zien hoe het er uit ziet. Maar op die dag is de kerk ook een punt op de fietsroute tussen verschillende kerken in de omgeving, in bijvoorbeeld Eerbeek, Hall, Brummen en Laag-Soeren. Bij de open kerk van 10.00 tot 16.00 is een fietsroute op te halen en kun je hem zo op deze zaterdag fietsen. En de koffie staat klaar. Bijzonder op de route is de Molukse Kerk in Eerbeek waar deze dag ook de tentoonstelling over 70 jaar in Nederland te zien is.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud