DE-centrale Loenen krijgt internationale aandacht

DE-centrale Loenen krijgt internationale aandacht

De overbelasting van het stroomnetwerk wordt een steeds groter probleem. De aandacht voor DE-centrale, het Loenense systeem om vraag en aanbod van energie beter in balans te brengen om zo het stroomnetwerk minder te belasten, staat dan ook volop in de belangstelling.

Op 15 december komt er vanuit Taiwan een delegatie naar Loenen om kennis te nemen van de verduurzamingsactiviteiten in Loenen met een speciale belangstelling voor DE-centrale Loenen.

Binnen Nederland is de belangstelling ook groot. Op 29 november komen mensen uit Dronten, Bodegraven en Anse (Drente) een kijkje nemen.  In Heeten (Ov.) gaan ze meedoen met ons unieke en vooruitstrevende systeem en ook vanuit naburige gemeentes (Rheden, Brummen en Apeldoorn) zijn wijken aan het kijken hoe ze zouden kunnen aanhaken.

Mocht u DE-centrale Loenen nog niet kennen: neem een kijkje op

 https://loenenenergie.nl/de-centrale/en meld u ook aan. Voor deelname aan de DE-centrale is een EARN-E nodig die u inplugt in de elektriciteitsmeter. De EARN-E geeft u real-time inzicht in uw energieverbruik en de mogelijkheden tot vermindering daarvan. De EARN-E is gratis, zolang de voorraad nog strekt. Aanmelden kan via: info@ecloenen.nl.

Wilt u bezoek van een energiecoach om eens te onderzoeken wat u thuis nog kunt doen om de energierekening te verlagen, mail naar: info@ecloenen.nl.

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud