De Bruisbeek Alle plannen in de ijskast

Wat een jaar hebben we achter de rug, dat hebben we met z’n allen niet kunnen bedenken.

Alle plannen in de ijskast! 

Voor onze gasten is het een jaar van heel veel geduld hebben, geen gezellige ontmoeting, geen wekelijks praatje en geen humor.

We hoopten op september maar zoals het er nu uitziet gaat het nog wel even duren. Het overlijden van Louis was voor iedereen een grote schok, in de week voor kerst kregen we het verdrietige nieuws dat Willie Witteveen op 16 december is overleden. Wil heeft jarenlang de agenda verzorgd van de zaal verhuur. Zo hebben veel mensen zorgen en verdriet.

Maar we zijn ook super dankbaar voor alle steun die we hebben mogen ontvangen om De Bruisbeek in stand te houden. De gemeente en Veluwonen denken met ons mee en de verschillende donaties uit Loenen helpen ons om de vaste lasten te kunnen betalen. Ieder ziet hoe belangrijk De Bruisbeek voor de ouderen is. We houden natuurlijk de moed erin en hopen u allen straks weer te zien!

Het lijkt ons een goed voornemen voor het nieuwe jaar dat u toch eens de telefoon pakt en elkaar even bijpraat nu er geen gezamenlijke activiteiten zijn. Het kost niet veel tijd maar doet zo goed!!

We wensen u allen een heel gezond en gelukkig nieuwjaar en hopelijk snel terug naar het normale leven.

Blijf voorzichtig, blijf gezond!!

Hartelijke groet, bestuur en vrijwilligers De Bruisbeek. 

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Kermis gaat niet door

Loense karmse laat helaas nog langer op zich wachtenZe hadden zich er zo op verheugd de bestuursleden van NFHV Loenen, na 1,5 jaar eindelijk weer Loense karmse. Helaas hebben ze

Omgevingsvisie Loenen

Dit is een initiatief vanuit de landelijke overheid.  Via de Provincie en de Gemeente is het naar de dorpsraad gekomen. De bedoeling is om de woonomgeving meer leefbaar te maken