Column verenigingen

nieuws uut loenen

Column verenigingen

Gingen wij er vorig jaar nog vanuit dat we Corona met de intelligente Lockdown eronder zouden krijgen, blijkt dat nu toch niet zo te zijn.

Zomaar 2 regiobodes achter elkaar, waarin met niet al te veel woorden werd aangekondigd dat onze jaarlijkse grote evenementen ook dit jaar niet door kunnen gaan. De Loense Karmse, het Schaapscheerdersfeest en de Loense Moandag opnieuw geannuleerd, hoe jammer is dat! Ook stond er in de regiobode een stukje over Olto en hoe zij niet samen kunnen musiceren maar ook geen doorstart kunnen maken in de nieuwe opzet. Zomaar kleine berichten in de krant die voor ons dorp een grote impact hebben. Ik begin me af te vragen hoe straks allerlei organisaties en verenigingen ervoor staan.

Natuurlijk is iedereen enorm creatief geweest en hebben besturen hard gewerkt om er nog iets van te maken, maar toch…. Hoeveel leden zijn er afgehaakt? Wat is er nog over? Hoe staan we ervoor, en hoe nu verder?

Inmiddels zie je banners met de kreet “Blijf lid van je club”. Ik denk dat het verstandig is om dit te doen. Loenen heeft een groot verenigingsleven waar iedereen terecht kan. Maakt niet uit of je nu voetbalt of gymt of met elkaar schildert of zingt. Laten wij met elkaar hier in Loenen afspreken dat we lid blijven van onze vereniging of club. Wat een feest is het dan als straks de maatschappij weer opengaat. En dan halen we alle geannuleerde evenementen dubbel en dwars met elkaar in.

Olga Oudt

Delen:

Gerelateerde berichten

Uitbreiding trainersstaf voor G voetbal

Loenermark zoekt aanvulling voor de trainersstaf met betrekking tot G-Voetbal. Het gaat om een uurtje trainen in de 2 weken. De training is op vrijdagavond van 18:45-19:45 uur. Info via

Middelste Molen Loenen

De Middelste Molen: Vrijwilligers gezocht!

De ambachtelijke papierfabriek en museum ‘De Middelste Molen’ te Loenen heeft behoefte aan nieuwe vrijwilligers (m/v). De Middelste Molen wordt jaarlijks bezocht door ca. 10.000 mensen. Ruim 50 vrijwilligers leiden

Duofiets

Het mooie weer komt er weer aan, dus wordt het tijd om eens een mooie fietstocht te gaan maken. Daarvoor is er voor hen, die er graag eens op uit

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.