Column Sorry

nieuws uut loenen

Column Sorry

Sorry,

In mijn vorige column gaf ik al aan dat NuL vooruitkijken is met de dingen die komen gaan, maar nu toch een terugblik.

Samen met Marian Zoet ben ik redacteur en zijn wij maandelijks verantwoordelijk voor het ontstaan van NuL. We melden aan onze vaste schrijvers dat de deadline er aankomt en dan begint voor ons een week van stukken lezen, inkorten, beslissen of het wel of niet thuishoort in NuL etc. etc. Het is altijd een drukke week. En als alles goed is gaat het naar de vormgever, en dan door naar de digitale afdeling en dan naar de drukker.

Als alles goed is.

Bij de NuL van augustus is het toch niet helemaal gegaan zoals gedacht en bleek, helaas na het drukken, dat er oud nieuws in stond. 3 activiteiten die al geweest waren bij het uitkomen van NuL en 1 artikel niet eens geplaats. Oei…..

Gelooft u ons, wij schrokken er zelf behoorlijk van. Hoe kon ons dit nu gebeuren? We letten heel goed op, lezen en herlezen, lopen alles na, beoordelen de proefdruk, bedenkt u het maar. Was het dan, op de warmste dag ooit gemeten, ook voor ons te warm? Lees je niet meer wat er staat? Of lees je juist wat er niet staat? Te veel stukken ontvangen? We hebben geen idee.

Wel maakt ons dit weer scherp. Weer even samen gaan zitten om te bekijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Voor nu kunnen we alleen maar eerlijk zeggen het is fout gegaan. Sorry….

Olga Oudt
Nieuws uut Loenen

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud