Column Sorry

nieuws uut loenen

Sorry,

In mijn vorige column gaf ik al aan dat NuL vooruitkijken is met de dingen die komen gaan, maar nu toch een terugblik.

Samen met Marian Zoet ben ik redacteur en zijn wij maandelijks verantwoordelijk voor het ontstaan van NuL. We melden aan onze vaste schrijvers dat de deadline er aankomt en dan begint voor ons een week van stukken lezen, inkorten, beslissen of het wel of niet thuishoort in NuL etc. etc. Het is altijd een drukke week. En als alles goed is gaat het naar de vormgever, en dan door naar de digitale afdeling en dan naar de drukker.

Als alles goed is.

Bij de NuL van augustus is het toch niet helemaal gegaan zoals gedacht en bleek, helaas na het drukken, dat er oud nieuws in stond. 3 activiteiten die al geweest waren bij het uitkomen van NuL en 1 artikel niet eens geplaats. Oei…..

Gelooft u ons, wij schrokken er zelf behoorlijk van. Hoe kon ons dit nu gebeuren? We letten heel goed op, lezen en herlezen, lopen alles na, beoordelen de proefdruk, bedenkt u het maar. Was het dan, op de warmste dag ooit gemeten, ook voor ons te warm? Lees je niet meer wat er staat? Of lees je juist wat er niet staat? Te veel stukken ontvangen? We hebben geen idee.

Wel maakt ons dit weer scherp. Weer even samen gaan zitten om te bekijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Voor nu kunnen we alleen maar eerlijk zeggen het is fout gegaan. Sorry….

Olga Oudt
Nieuws uut Loenen

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

De schapen zijn weer terug

Sinds vorige week donderdag zijn de schapen weer in Loenen aangekomen ze zijn terug van een korte vakantie op de Tongerense heide. Ze zijn nu weer thuis bij de schaapskooi op de Loenermark. Overdag mogen ze weer genieten van de Loenense heidevelden.

De G-Toppers van Loenermark gaan weer trainen!

Vrijdag 4 september gaan de g-voetballers van Loenermark beginnen aan een nieuw voetbalseizoen. De eerste training staat dan gepland op de vaste tijd van 18:45 – 19:45 uur. Uiteraard wordt er getraind met inachtneming van de richtlijnen van RIVM. Voor het G-Voetbal geldt: “Normaal wat normaal kan, speciaal waar nodig”! Iedereen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking vanaf ongeveer 6

Bloedprikken op afspraak

Vanaf 1 september kan bloedprikken in de Brink, net als in het ziekenhuis, alleen nog op afspraak. De afspraak kan vanaf 31 augustus gemaakt worden via www.gelreziekenhuizen.nl of telefonisch 055-5811210

Glasvezel, Goed nieuws!

Goed nieuws! Na het succesvolle glasvezelproject voor het buitengebied, waar eind dit jaar de aanleg wordt afgerond, is Delta Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) nu gestart met een project voor de bewoners binnen de bebouwde kom. Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, kinderen online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een