Column NuL

nieuws uut loenen

Column NuL

Ja u ziet het goed, deze column in NuL heeft de naam NuL.

Zoals al eerder gezegd maken wij met meerdere mensen en veel plezier iedere maand NuL. We ontvangen maandelijks genoeg kopij om de krant mee te vullen en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Omdat Marian en ik de “officiële” redactie zijn en met onze foto in NuL staan krijgen wij ook de vragen, reacties en opmerkingen. Hieruit blijkt dat NuL heel goed gelezen wordt.

Neem nu mijn vorige column over ons hondje Dirk. Terwijl mijn man of ik hem uitlaten worden we aangesproken. “Is dat nu Dirk”, ach wat een schatje!

Ook hebben we een keer iets twee keer geplaatst, dat was een fout van ons die we zelf niet doorhadden maar gelukkig werden wij erop gewezen zodat we het een krant later konden corrigeren. Ook worden we wel eens gewezen op een taalfout.

Soms gaat het wat verder en kreeg ik via, via te horen dat het belangrijkste evenement van Loenen nog niet op de agenda stond. We hadden nog helemaal niet gedacht aan de Loense Karmse! Hoe dom! Gelukkig hebben wij dan alerte Loenenaren die ons hiermee helpen. Dank voor de tip en de Loense karmse staat nu op de agenda.

Zo ziet u dat wij NuL eigenlijk met veel meer mensen maken dan de vijf personen die op het officiële lijstje staan. Wij doen het nog steeds iedere maand met veel plezier en iedere niet-commerciële input, klein of groot, is van harte welkom.

Olga Oudt

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud