Column Financiële vraag

Column Financiële vraag

Met veel plezier kijk ik, bij het binnenrijden van Loenen, altijd naar het hertenweitje. Zoals u weet worden de dieren goed verzorgd door vrijwilligers, onder de aanvoering van Cees Petersen.

Helaas zag ik recent een berichtje op facebook dat ook de laatste van de drie, in juni 2023 geboren, babyhertjes gestorven is. Contact met Cees leerde me dat onbekend is waarom deze keer alle drie diertjes het niet hebben gehaald. Onderzoek moet dat uitwijzen. Maar dat is kost veel.

Daarom benut ik deze keer de column om u te vragen wie er een financieel een handje kan en wil helpen? Het hertenweitje hoort bij Loenen en ik heb grote waardering voor degenen die de dieren verzorgen!

Doet u mee?

Uw bijdrage kunt inleveren aan de Leeuwenbergweg 27, bij Cees Petersen

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud