Column Communicatie

nieuws uut loenen

Column Communicatie

Communicatie

Heeft u dat nou ook, dat u soms verbijsterd raakt over de reacties op social-media, zoals facebook?

Het lijkt of alles gezegd of gesuggereerd kan en mag worden. Zijn we zo verhard dat zelfs de normaalste omgangsvormen niet meer hoeven?

In de Dorpsraad, die bestaat uit afgevaardigden van diverse disciplines, zitten hardwerkende vrijwilligers die zich inzetten voor de Loenense gemeenschap. Veel, heel veel tijd steken ze daarin. Ze doen dat met liefde en uit overtuiging. Waarom dan, naast opbouwende reacties, ook nare opmerkingen tot soms achterdocht aan toe? Niemand zit voor zichzelf in het bestuur, allemaal willen we het beste voor Loenen.

Waarom niet eerst vragen als iets niet duidelijk is of onbekend? Wie iets wil weten kan altijd bellen of mailen. We informeren u graag. Helaas was het de afgelopen jaren, door de Corona ellende, niet mogelijk een gewone Algemene Ledenvergaderingen te houden, maar hopelijk gaat dat dit jaar wel gebeuren.

Kijk eens op de internetsite Loenenopdeveluwe.info Lees de stukken van de Dorpsraad in Nieuws uut Loenen. We proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Wie wil helpen is van harte welkom. Lid worden kan al voor € 7,50 per jaar. Dan heeft u ook stemrecht in de Algemene Ledenvergadering. De dorpsraad is geen geheime introverte club, maar een open vereniging.

Marian Zoet

Delen:

Gerelateerde berichten

Papierfabriek Middelste Molen Loenen

400 jaar middelste molen

Al eerder is hier aangekondigd dat de ambachtelijke papierfabriek en museum De Middelste Molen in Loenen 400 jaar bestaat. Naar aanleiding van dit jubileum hebben twee vrijwilligers van DMM een

Vijvers Lonapark

Er is veel ergernis over de vijvers langs de Hoofdweg (Meiallee).Vanwege het warme weer zijn de vijvers vrijwel drooggevallen. Een mooi moment om iets aan de vijvers te doen, dachten

Slowtrailrunning

In en om Loenen heb je prachtige afwisselende bossen en heidevelden. Sinds februari 2022 organiseer ik, (Marloes van Brink) slowtrailruns. Slowtrailrunning is bewust hardlopen in een rustig tempo, ongeveer 7

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.