Column Afscheid

nieuws uut loenen

Column Afscheid

Afscheid

Volgend jaar op de Algemene Ledenvergadering eindigt mijn termijn als secretaris van de Dorpsraad. Ik stel me niet herkiesbaar en neem dan afscheid met het gevoel dat we de afgelopen jaren heel veel hebben gedaan in en voor het dorp. We hebben een prima bestuur en de keuze die we maakten om het bestuur van de Dorpsraad Loenen Zonnedorp te vormen uit mensen uit de belangrijkste gebieden binnen het bestuurlijke werk is een hele goede gebleken. Samen kunnen we meer en doen we meer.
Ik ben van mening dat je altijd moet stoppen op het juiste moment. Voor mij voelt dat nu zo. Vijf bestuurlijke jaren die ik met heel veel plezier en passie vervul. Volgend jaar is het mooi geweest.
Maar er moet natuurlijk opvolging komen, het secretariaat is de meest boeiende functie binnen een bestuur. Je hoort en ziet alles dat er gebeurt. Je bent een beetje de spin in het web.
Ik hoop dat er onder u mensen zijn die na willen denken over deze leuke en boeiende functie. Alle informatie die u wilt kunt u van mij krijgen!
(Nieuws uut Loenen blijf ik met Olga nog een poosje doen)


Marian Zoet

Delen:

Gerelateerde berichten

Papierfabriek Middelste Molen Loenen

400 jaar middelste molen

Al eerder is hier aangekondigd dat de ambachtelijke papierfabriek en museum De Middelste Molen in Loenen 400 jaar bestaat. Naar aanleiding van dit jubileum hebben twee vrijwilligers van DMM een

Vijvers Lonapark

Er is veel ergernis over de vijvers langs de Hoofdweg (Meiallee).Vanwege het warme weer zijn de vijvers vrijwel drooggevallen. Een mooi moment om iets aan de vijvers te doen, dachten

Slowtrailrunning

In en om Loenen heb je prachtige afwisselende bossen en heidevelden. Sinds februari 2022 organiseer ik, (Marloes van Brink) slowtrailruns. Slowtrailrunning is bewust hardlopen in een rustig tempo, ongeveer 7

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.