Column Afscheid

nieuws uut loenen

Column Afscheid

Afscheid

Volgend jaar op de Algemene Ledenvergadering eindigt mijn termijn als secretaris van de Dorpsraad. Ik stel me niet herkiesbaar en neem dan afscheid met het gevoel dat we de afgelopen jaren heel veel hebben gedaan in en voor het dorp. We hebben een prima bestuur en de keuze die we maakten om het bestuur van de Dorpsraad Loenen Zonnedorp te vormen uit mensen uit de belangrijkste gebieden binnen het bestuurlijke werk is een hele goede gebleken. Samen kunnen we meer en doen we meer.
Ik ben van mening dat je altijd moet stoppen op het juiste moment. Voor mij voelt dat nu zo. Vijf bestuurlijke jaren die ik met heel veel plezier en passie vervul. Volgend jaar is het mooi geweest.
Maar er moet natuurlijk opvolging komen, het secretariaat is de meest boeiende functie binnen een bestuur. Je hoort en ziet alles dat er gebeurt. Je bent een beetje de spin in het web.
Ik hoop dat er onder u mensen zijn die na willen denken over deze leuke en boeiende functie. Alle informatie die u wilt kunt u van mij krijgen!
(Nieuws uut Loenen blijf ik met Olga nog een poosje doen)


Marian Zoet

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud