Camping Reeëndal wint Gouden en Platinum Zoover Award

Camping Reeëndal behoort tot de beste accommodaties van het land.

Op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Camping Reeëndal wint een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2019 zijn er 35  reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. Een 10 !!! voor Camping Reeëndal

Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodatie van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Camping Reeëndal met een waarderingscijfer 10.

“Niet te geloven!!! Fantastisch dat onze gasten hun verblijf op Camping Reeëndal zo goed waarderen! Van alle middelgrote campings in Nederland zijn wij als beste gewaardeerd. We zijn er ondersteboven van! Dit is het derde jaar op rij dat wij dankzij hun waardering een Gouden Zoover Award mogen ontvangen. Ook het komende seizoen gaan we (mijn partner Ineke en ik) weer ons uiterste best doen om het onze gasten naar de zin te maken.”, aldus campingeigenaar Rob Arendse.

Gouden en Zilveren Awards

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die tussen een 8 en 9 scoren, krijgen een  Zoover Award Zilver. Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio. Dit is de ‘Zoover Award – Beste van de regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Camping Reeëndal  heeft ook deze Zoover Award Platinum ontvangen en mag zich daarom met trots de beste accommodatie van de regio Gelderland noemen! Een dubbele Award dus.

Camping Reeëndal ligt aan de westelijke kant van het mooie Loenen op de Veluwe, halverwege Apeldoorn en Arnhem.

Je kan er heerlijk tot rust komen midden in het bos maar wel op loopafstand van het centrum van Loenen. Met uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden en vlakbij prachtige natuurgebieden zoals Nationaal Park Veluwezoom. De camping heeft 40 plaatsen. Caravans, campers en tentenkampeerders zijn welkom. Voor de laatsten is er een apart tentenveld. Het moderne, kleurrijke toiletgebouw is geheel verwarmd.

 Over de Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2019 worden meegenomen. In januari 2020 worden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

De schapen zijn weer terug

Sinds vorige week donderdag zijn de schapen weer in Loenen aangekomen ze zijn terug van een korte vakantie op de Tongerense heide. Ze zijn nu weer thuis bij de schaapskooi op de Loenermark. Overdag mogen ze weer genieten van de Loenense heidevelden.

De G-Toppers van Loenermark gaan weer trainen!

Vrijdag 4 september gaan de g-voetballers van Loenermark beginnen aan een nieuw voetbalseizoen. De eerste training staat dan gepland op de vaste tijd van 18:45 – 19:45 uur. Uiteraard wordt er getraind met inachtneming van de richtlijnen van RIVM. Voor het G-Voetbal geldt: “Normaal wat normaal kan, speciaal waar nodig”! Iedereen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking vanaf ongeveer 6

Bloedprikken op afspraak

Vanaf 1 september kan bloedprikken in de Brink, net als in het ziekenhuis, alleen nog op afspraak. De afspraak kan vanaf 31 augustus gemaakt worden via www.gelreziekenhuizen.nl of telefonisch 055-5811210

Glasvezel, Goed nieuws!

Goed nieuws! Na het succesvolle glasvezelproject voor het buitengebied, waar eind dit jaar de aanleg wordt afgerond, is Delta Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) nu gestart met een project voor de bewoners binnen de bebouwde kom. Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, kinderen online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een