Op weg naar Loenen Energie Neutraal

Op weg naar Loenen Energie Neutraal

Beste dorpsgenoten,

In de eerste maanden van dit jaar hebben zo’n 90 Loenenaren deelgenomen aan de workshops over de Virtuele Energie Centrale (cVPP):

Hoe passen we het groeiend aanbod aan zon-PV in Loenen goed in het elektriciteitsnet in en wat vinden Loenenaren belangrijke waarden voor een gemeenschappelijke energiecentrale. Dit alles op weg naar het uiteindelijke doel: Loenen Energie Neutraal.

Tijdens de vervolgavond die Duurzaam Loenen organiseert op 17 juni in De Brink, willen we graag met u de volgende stap zetten in de realisatie van de virtuele energiecentrale. Deze avond delen we de resultaten van de enquête die na de workshops is gehouden en door velen is ingevuld. We lichten toe hoe de uitkomsten zich vertalen in de opzet van een cVPP. Daarnaast leggen we uit hoe u zich via de meterkast bij de virtuele energiecentrale kunt aansluiten. Ook horen wij graag of u geïnteresseerd bent om als één van de 100 deelnemers aan deze vooruitstrevende cVPP deel te nemen.

Ook Loenenaren die niet bij één van de eerdere workshops aanwezig konden zijn, maar toch nieuwsgierig zijn, zijn van harte welkom (U mag daarvoor deze mail doorsturen naar mogelijk ge-interesseerden). We starten om 18.30 uur met een buffetmaaltijd. Graag ontvangen wij de bevestiging van uw deelname vòòr 13 juni met naam en telefoonnummer via e-mail: projectondersteuning@duurzaamloenen.nl

Kunt u 17 juni niet aanwezig zijn maar bent u wel geïnteresseerd in een terugkoppeling van de enquête en/of overweegt u deel te nemen aan de virtuele energiecentrale, laat het ons weten via e-mail:
projectondersteuning@duurzaamloenen.nl

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud