55Plus Soos Loenen gaat weer beginnen

Het bestuur van de 55Plus Soos in Loenen werd door de ouderen in de afgelopen maanden vaak gevraagd wanneer de bijeenkomsten weer beginnen. De gezelligheid van de soosmiddagen wordt door hen sterk gemist. Eindelijk kunnen de ouderen weer uitgenodigd worden voor de ouderensoos in de zaal van De Bruisbeek. De eerste bijeenkomst is gepland op dinsdag 7 september om 14.00 uur.

Er kan weer worden gekaart en ook een spelletje rummicub is mogelijk. Wel dient ieder zich aan de geldende coronaregels te houden. Ook dient ieder gevaccineerd te zijn.

Graag wil het bestuur weer complete tafels voor het kaartspel. Er is daarom volop plaats voor nieuwe leden die kunnen jokeren, kruisjassen of klaverjassen. Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk teams samen te stellen. Mannen en vrouwen vanaf 55Plus die graag de steentjes leggen met rummicubben zijn ook van harte welkom. Inlichtingen bij Annie Hennink telefoon 055-5051585 of Martien Kobussen telefoon 055-5051558.

Delen:

Gerelateerde berichten

Succes energiebesparingsacties

De energiebesparingsacties van de coöperatie zijn een groot succes. Door het grote aantal aanmeldingen is er nog een wachtlijst. Iedereen komt aan de beurt maar in de warme zomermaanden waarin

werken en ondernemen

Dorpsraad Loenen Zonnedorp

In het stuk van de Provincie staat dat er gepraat gaat worden. Een eerste gesprek is inmiddels achter de rug, een vervolg is gepland. Duidelijk is door ons gesteld dat