55Plus Soos Loenen gaat weer beginnen

Het bestuur van de 55Plus Soos in Loenen werd door de ouderen in de afgelopen maanden vaak gevraagd wanneer de bijeenkomsten weer beginnen. De gezelligheid van de soosmiddagen wordt door hen sterk gemist. Eindelijk kunnen de ouderen weer uitgenodigd worden voor de ouderensoos in de zaal van De Bruisbeek. De eerste bijeenkomst is gepland op dinsdag 7 september om 14.00 uur.

Er kan weer worden gekaart en ook een spelletje rummicub is mogelijk. Wel dient ieder zich aan de geldende coronaregels te houden. Ook dient ieder gevaccineerd te zijn.

Graag wil het bestuur weer complete tafels voor het kaartspel. Er is daarom volop plaats voor nieuwe leden die kunnen jokeren, kruisjassen of klaverjassen. Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk teams samen te stellen. Mannen en vrouwen vanaf 55Plus die graag de steentjes leggen met rummicubben zijn ook van harte welkom. Inlichtingen bij Annie Hennink telefoon 055-5051585 of Martien Kobussen telefoon 055-5051558.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Kermis gaat niet door

Loense karmse laat helaas nog langer op zich wachtenZe hadden zich er zo op verheugd de bestuursleden van NFHV Loenen, na 1,5 jaar eindelijk weer Loense karmse. Helaas hebben ze

Omgevingsvisie Loenen

Dit is een initiatief vanuit de landelijke overheid.  Via de Provincie en de Gemeente is het naar de dorpsraad gekomen. De bedoeling is om de woonomgeving meer leefbaar te maken