55Plus Soos Loenen gaat weer beginnen

55Plus Soos Loenen gaat weer beginnen

Het bestuur van de 55Plus Soos in Loenen werd door de ouderen in de afgelopen maanden vaak gevraagd wanneer de bijeenkomsten weer beginnen. De gezelligheid van de soosmiddagen wordt door hen sterk gemist. Eindelijk kunnen de ouderen weer uitgenodigd worden voor de ouderensoos in de zaal van De Bruisbeek. De eerste bijeenkomst is gepland op dinsdag 7 september om 14.00 uur.

Er kan weer worden gekaart en ook een spelletje rummicub is mogelijk. Wel dient ieder zich aan de geldende coronaregels te houden. Ook dient ieder gevaccineerd te zijn.

Graag wil het bestuur weer complete tafels voor het kaartspel. Er is daarom volop plaats voor nieuwe leden die kunnen jokeren, kruisjassen of klaverjassen. Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk teams samen te stellen. Mannen en vrouwen vanaf 55Plus die graag de steentjes leggen met rummicubben zijn ook van harte welkom. Inlichtingen bij Annie Hennink telefoon 055-5051585 of Martien Kobussen telefoon 055-5051558.

Delen:

Gerelateerde berichten

Gratis Opslag container voor Loenense Evenementen

Vanuit Veldhuizen stellen we een opslag container gratis ter beschikking voor Loenense evenementen. De container heeft laatst bijvoorbeeld het weekend bij het schaapscheerdersfeest gestaan.  De enige voorwaarde om gebruik te

Reanimatie training Loenen in November

Bij voldoende deelname start er een beginnersopleiding Reanimatie/AED in November en wel op Woensdag 2 en 16 November van 19.45 – 21.45 in de Bruisbeek.Er zijn nu nog 3 plekken

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.