Zorg en welzijn

zorg en welzijn

Zorg en welzijn

De Overheid wil dat mensen steeds langer zelfstandig blijven wonen. Sinds 2015 heeft de Gemeente Apeldoorn deze zorg op zich genomen. Wanneer u ouder wordt kunt u onzeker worden over uw toekomst.

Voorzieningen

De Bruisbeek is het ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar iedere dag gezellige activiteiten worden georganiseerd. Een groot aantal vrijwilligers werkt mee aan een goede verzorging en prettige sfeer. Iedereen is van harte welkom. Kom gewoon een keer binnenlopen en kijk zelf.

In het dorp staat Spar Loenen een Full service supermarkt met o.a. post NL servicepunt, slijterij, medicijnen, stomerij, schoenenreparatie, geldautomaat, loten verkoop, bloemen, bezorgservice en een maaltijdservice. Ten aanzien van de maaltijdservice biedt SPAR een breed en gevarieerd assortiment aan van verse kant-en-klaar maaltijden met maar liefst 75 reguliere maaltijden, maar ook speciale maaltijden. Dit alles wordt gratis thuis bezorgd.

Thuiszorg

Bent u op zoek naar extra steun om uw huishouden draaiende te houden? Of om gezond te blijven of weer gezond te worden? Dan kunt u terecht bij de thuiszorg.
In Loenen zijn de volgende thuiszorg organisaties actief: Buurtzorg en Vérian

 Zorg, gezin, opvoeding, geld, werk, werk, relatie, huwelijk, en geweld

Heeft u vragen over zorg, huishoudelijk hulp, moeilijke brieven, recht op toeslagen, eigen bijdragen, het invullen van formulieren, informatie over activiteiten en allerlei andere vragen?
Dan kunt u terecht bij Hélène Mook, sociaal werker Stimenz.
Aanwezig: Elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur
Adres:  Huisartsenpraktijk Loenen, Cornelis Hendrixstraat 51a te Loenen.
Afspraak maken is niet nodig, u kunt zo binnenlopen.

Komt u er niet uit, schroom dan niet om op dinsdagmiddag even bij Hélène Mook binnen te lopen. Zij helpt u graag verder.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud