Van de redactie

nieuws uut loenen

Van de redactie

Deze NuL komt uit op één van de laatste dagen van 2023. Ook in 2024 zal Nieuw uut Loenen verschijnen. Daarbij gaan de volgende data gelden als deadline:

23 januari, 20 februari, 19 maart, 23 april, 21 mei, 18 juni, 23 juli, 20 augustus, 17 september, 22 oktober, 19 november en 17 december

Nieuws uut Loenen verschijnt dan een week later op woensdag. Ook op facebook kunt u Nieuws uut Loenen volgen.

Graag herinneren wij u eraan dat Nieuws uut Loenen bedoeld is om iedereen in Loenen en daarbuiten te informeren over de activiteiten die plaats vinden in Loenen in de komende maand.

Verenigingen, stichtingen en de kerken, dus alle non profit organisaties, kunnen stukjes (eventueel met foto) aanleveren van maximaal 250 woorden. Voor grotere stukken is helaas geen plaats. Uitzondering hierop zijn publicaties van de Dorpsraad. Door ruimtegebrek kunnen we geen verslagen plaatsen.

Wist u dat Nieuws uut Loenen gemaakt kan worden door de samenwerking tussen de Dorpsraad, Lomivé en Energie in Loenen? Daar zijn we natuurlijk heel blij mee!

Het team van NuL: Timon, Monique, Anne Marieke, Esther, Olga, en Marian, wenst u een mooi, gezond en plezierig 2024

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud